buku pegangan induction heating eddy current

PDF handbook of induction heating eddy current

Pemanasan induksi lan tes arus eddy bisa digunakake kanthi kumparan, generator, arus ac lan tegangan ac,
frekuensi, kekuatan lapangan lan hukum induksi. Beda karo pemanasan bagian tes, arus eddy
test ora pengin panas bagean ing kabeh nanging pengin nliti kanggo microstructure metalurgi sing, mangkono kanggo fitur mechanical kaya atose, ambane cilik utawa alloy. Tes eddy saiki
ora menehi nilai absolut (contone, "56 HRC" utawa "2.6 mm ambane cilik").
Tes eddy saiki ndeteksi bedane struktur mikro kanthi sensitivitas dhuwur. Ing
line produksi, ing bagian sekedhik saka detik, non-destruktif 100 % test kanggo
atose
ambane kasus
atose entek, pola kekerasan
kekuwatan tarik
kandungan karbon
titik alus
dekarburisasi permukaan
wis rampung, lan kanthi mangkono reaksi koreksi cepet kanggo varian saka struktur sing ditemtokake bisa
temen maujud. Kanthi cocok
pengaturan penanganan bagian mekanik, transportasi saka hardening
stasiun kanggo stasiun test njupuk mung sawetara detik. Bagian sing rusak, disebabake induktor sing rusak, a
nozzle quench macet utawa alesan sing ora dingerteni langsung dideteksi, nyedhiyakake gedhe banget
tabungan ing wektu lan biaya!

induksi-panas-eddy-saiki.


Beda karo Induction heating, energi kanggo testing saiki eddy cilik banget, ing milliwatt
jangkoan. Kekuwatan lapangan kurang lan permeabilitas ana ing kisaran permeabilitas awal. Frekuensi tes
kiro-kiro saka sawetara Hz kanggo sawetara atusan kHz nyedhiyani informasi babagan struktur undesired liwat
ambane seng nembus frekuensi gumantung saka saiki eddy lan ing tatanan permeabilitas. Banget
sinyal electrical cilik mbutuhake evaluasi banget pas supaya njamin diferensiasi saka
gangguan lingkungan. A drift cilik saka variasi ing suhu lan stabilitas long term dhuwur
pancen perlu. Digitalisasi voltase input langsung ing mburi ngarep elektronik
evaluasi punika kauntungan ageng.

Handbook-Induction-Heating-Eddy-Current-Paper-EN