buku pegangan induction heating eddy current

PDF handbook of induction heating eddy current Loro-lorone pemanasan induksi lan tes arus eddy bisa digunakake karo gulungan, generator, arus ac lan tegangan ac, frekuensi, kekuatan lapangan lan hukum induksi. Beda karo pemanasan bagean tes, tes saiki eddy ora pengin nggawe panas bagean kasebut, nanging pengin mriksa babagan metalurgi ... Waca liyane