Aplikasi lan Kaluwihan saka Uap Pemanasan Induksi

Aplikasi lan Kaluwihan Boiler Uap Pemanasan Induksi - Sistem Uap Induksi ing Industri Manufaktur lan Proses.

Uap kanggo Proses Pemanasan

Uap umume digunakake kanggo tujuan proses pemanasan. Nggunakake uap kanggo ngolah pemanasan nawakake macem-macem keuntungan tinimbang media pemanasan liyane. Akeh keuntungan, kesederhanaan sistem lan efisiensi lan keandalan sing dhuwur nggawe uap dadi pilihan pertama kanggo proses pemanasan.

Uap bisa digunakake kanggo pemanasan langsung utawa pemanasan ora langsung.

  1. Pemanasan Langsung Ing pemanasan langsung, uap disuntikake langsung ing zat sing bakal dipanasake. Ati-ati kudu ditindakake yen campuran sing tepat ditindakake kanggo njamin pemanasan seragam. Sampeyan uga penting kanggo ngati-ati supaya ora ana overshoot suhu. Pipa sparge kudu digunakake kanggo mesthekake yen uap ora lolos menyang lingkungan tanpa dadi panas produk.Ing industri farmasi utawa panganan lan omben-omben, uap kanthi kemurnian sing paling dhuwur (aman kanggo dikonsumsi dening manungsa) kudu tansah digunakake kanggo tujuan pemanasan langsung.
  2. Pemanasan Ora Langsung Cara pemanasan ora langsung nggunakake uap kanggo panas produk kanthi bantuan penukar panas supaya produk ora kena kontak fisik karo uap. Pemanasan ora langsung bisa ditindakake kanthi nggunakake macem-macem peralatan pemanasan kayata kompor, kapal jaket, jinis piring utawa penukar panas jinis cangkang lan tabung lsp.

Uap kanggo Atomisasi

Proses atomisasi njamin pembakaran bahan bakar sing luwih apik. Tembung atomisasi secara harfiah tegese pecah dadi partikel cilik. Ing burner, uap digunakake kanggo tujuan atomisasi bahan bakar. Iki njamin area permukaan sing luwih gedhe saka bahan bakar sing kasedhiya kanggo pembakaran. Minangka asil atomisasi, pembentukan jelaga diminimalisir lan efisiensi pembakaran sakabèhé mundhak.

Uap kanggo Generasi Daya

Stasiun pembangkit listrik pusat komersial pisanan ing New York lan London, ing taun 1882, uga nggunakake mesin uap reciprocating.

Wis pirang-pirang dekade, uap digunakake kanggo ngasilake tenaga listrik. Pembangkit tenaga uap makarya ing Siklus Rankine. Ing siklus Rankine, uap superheated digawe banjur digawa menyang turbin uap. Uap nyopir turbin sing banjur ngasilake listrik. Uap sing digunakake maneh diowahi dadi banyu nggunakake kondensor. Banyu sing wis dibalekake maneh diwenehake menyang boiler kanggo ngasilake uap.

Efisiensi pembangkit listrik langsung gumantung marang prabédan antarane tekanan lan suhu uap ing inlet lan outlet turbin. Mulane, dianjurake kanggo nggunakake uap suhu dhuwur lan tekanan dhuwur. Mula, pembangkit listrik paling efisien nalika nggunakake uap superheated. Amarga tekanan dhuwur, boiler tabung banyu digunakake kanggo ngasilake uap.

Uap kanggo Humidification

Njaga kelembapan minangka aspek penting saka sistem HVAC amarga kelembapan sing luwih murah utawa luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake duweni efek sing ala kanggo manungsa, mesin lan bahan. Kelembapan sing luwih murah tinimbang sing dikarepake bisa nyebabake membran mukus garing sing pungkasane nyebabake gangguan pernapasan.

Kelembapan sing sithik uga nyebabake masalah listrik statis sing bisa ngrusak peralatan sing larang regane.

Uap bisa digunakake kanggo tujuan humidifikasi. Nggunakake uap kanggo tujuan humidifikasi menehi kaluwihan tambahan tinimbang media liyane. Ana macem-macem jinis humidifiers saka humidifiers nguap kanggo ultrasonik sing cocog karo macem-macem aplikasi.

Uap kanggo Pangatusan

Pangatusan produk minangka aplikasi uap liyane ing ngendi uap digunakake kanggo mbusak kelembapan saka produk. Umume, hawa panas digunakake kanggo pangatusan produk. Nggunakake uap kanggo garing ndadekake sistem gampang, gampang kanggo ngontrol tingkat pangatusan lan kompak. Investasi modal sakabèhé uga kurang.

Ing tangan liyane, nggunakake uap luwih murah ing basis operasional dibandhingake udhara panas. Iku uga alternatif sing luwih aman. Panggunaan uap kanggo tujuan pangatusan uga njamin kualitas produk sing luwih apik yen dibandhingake karo hawa panas.

Prinsip ketel uap induksi | generator uap induksi elektromagnetik | boiler uap pemanasan induksi

Penemuan iki ana gandhengane karo ketel steril induksi | elektromagnetik generator uap induksi sing makaryakke karo sumber daya listrik saiki sing beda-beda. Sing luwih khusus, panemuan iki ana gandhengane karo ketel uap induksi elektromagnetik sing kompak lan efisien banget sing bisa terus operasi, operasi intermiten lan operasi pemanasan kosong.

Steamer sing digunakake saiki, kayata kukus masak, oven konveksi, pemanas uap masak, kukus kanggo defrosting panganan beku, kukus kanggo ngolah godhong teh, bath uap kanggo keperluan rumah tangga, kukus kanggo reresik, lan kukus sing digunakake ing restoran lan hotel, digunakake umume minangka peralatan kanggo nggunakake uap sing diasilake. Umume, bahan bakar fosil (gas, minyak bumi, minyak mentah, batu bara lan liya-liyane) dibakar minangka sumber panas kanggo kukusan gedhe sing digunakake saiki. Nanging, cara pemanasan iki ora irit kanggo kukusan kompak.

Uap kompak sing lagi kompak saiki digunakake umume pemanas resistensi listrik minangka sumber panas. Uap kaya ngono entuk uap kanthi sithik kanthi nyemprotake banyu ing piring wesi sing wis digawe panas sadurunge digawe panas karo tabung pangayoman saka pemanas saka njero utawa ngisor piring.

Tingkat hemat energi ketel uap induksi elektromagnetik:

Amarga wadhah wesi dadi panas dhewe, tingkat konversi panas utamane dhuwur, sing bisa nganti luwih saka 95%; prinsip kerja generator uap elektromagnetik yaiku yen sawetara banyu mlebu ing wadhah kasebut, mula bakal digawe panas dadi Saluran kukusan, kanggo mesthekake cara ngisi banyu maneh, mula bakal ana pemanfaatan uap.

Product Description

Generator uap induk uap induksi tekanan tinggi kualitas industri saka pabrikan China

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen Inti Berkualitas Tinggi——Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Komponen Berkualitas Tinggi —— Alat Listrik Eceran Delixi

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

 

Konten / model barangdaya dirating

(KW)

Suhu uap sing dirating

()

Saiki dina

(A)

 

Tekanan kukus sing dirating

(mpa)

 

Penguapan

(kg / h)

Efisiensi termal

(%)

 

voltase input

(V / HZ)

Salib kabel kabel input

(MM2)

 

Diameter outlet uap

 

Dhiameter katup reliefDhiameter inletDiameter saluranSakabèhé dimensi

(Mm)

 

HLQ-1010165150.71497380 / 50HZ2.5DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-2020165300.72897380 / 50HZ6DN20DN20DN15DN15450 * 750 * 1000
HLQ-3030165450.74097380 / 50HZ10DN20DN20DN15DN15650 * 950 * 1200
HLQ-4040165600.75597380 / 50HZ16DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-5050165750.77097380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-6060165900.78597380 / 50HZ25DN20DN20DN15DN15780 * 950 * 1470
HLQ-80801651200.711097380 / 50HZ35DN25DN20DN15DN15680 * 1020 * 1780
HLQ-1001001651500.714097380 / 50HZ50DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1201201651800.716597380 / 50HZ70DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1730
HLQ-1601601652400.722097380 / 50HZ95DN25DN20DN25DN151150 * 1000 * 1880
HLQ-2402401653600.733097380 / 50HZ185DN40DN20DN40DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3203201654800.745097380 / 50HZ300DN50DN20DN50DN151470 * 940 * 2130
HLQ-3603601655400.750097380 / 50HZ400DN50DN20DN50DN152500 * 940 * 2130
HLQ-4804801657200.767097380 / 50HZ600DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130
HLQ-6406401659600.790097380 / 50HZ800DN50DN20DN50DN152500 * 950 * 2130
HLQ-72072016510800.7100097380 / 50HZ900DN50DN20DN50DN153150 * 950 * 2130

 

Kaluwihan & Fitur Sistem Pemanasan Induksi Elektromagnetik:

- Ngirit listrik 30% ~ 80%, utamane kanggo mesin tenaga gedhe.
- Ora ana pengaruh ing lingkungan kerja: sistem pemanasan frekuensi dhuwur duwe tingkat panggunaan energi panas 90% +.
- Pemanasan cepet, kontrol suhu sing akurat
- Bisa kerja suwe ing lingkungan sing atos
- Sistem pemanasan frekuensi dhuwur nggawe daya pemanasan luwih gedhe dibandhingake karo pemanasan kabel resistensi tradisional.
- Ora ana faktor sing ora aman dibandhingake karo pemanasan tradisional: suhu ing permukaan wadhah materi kira-kira 50°C~80°C.

 

Fitur Generator Uap Induksi:

1) Sistem Kontrol Elektronik LCD Kanthi Otomatis

2) Komponen inti sing berkualitas tinggi - Pemanas induksi elektromagnetik

3) Komponen lan Bagéan Berkualitas Tinggi——Peralatan Listrik Merk Terkenal

4) Perlindhungan Interlock Keamanan Multiple

5) Desain Ilmiah lan Penampilan sing Menarik

6) Instalasi Gampang lan Cepet

7) Koil induksi magnetik dadi panas banyu sing umob Gawe uap - Luwih Eco-Ramah lan Ekonomis

8) Jangkauan Aplikasi Wide

Aplikasi Generator Uap Pemanasan Induksi Elektromagnetik

1, digunakake digunakake ing industri pangan: kaya kothak uap, mesin Dofu, mesin sealing, tank sterilization, packing mesin, mesin lapisan lan ing.

2, aplikasi kasus ing industri biokimia: fermentor, reaktor, pot sandwich, blender, Emulsifier lan etc.

3, mboko sithik ditrapake ing industri cuci kaya meja ironing, pengering mesin cuci, mesin pangatusan lan reresik, mesin cuci lan mesin lem dll.

 

Perbandingan Jinis-jinis Generator Uap
Tipe Generator UapGenerator Uap GasResistance Wire Steam GeneratorGenerator Uap BatubaraGenerator Uap Pemanas Elektromagnetik
Energi DigunakakeGas dening FireResistance Wire dening ListrikBatu bara dening FirePemanasan Elektromagnetik dening Listrik
Nilai Tukar Panas85%88%75%96%
Butuh Wong sing KuwajibanYaOra AnaYaOra Ana
Akurasi Kontrol Suhu± 8 ℃± 6 ℃± 15 ℃± 3 ℃
Dipanasake CepetalonCepetalonCepet banget
Lingkungan PakaryanA polusi sethitik sawise murubcleanpolusiclean
Indeks Risiko ProduksiRisiko bocor gas, pipa rumitResiko kebocoran listrik ing tembok njero gampang diskalakakeResiko suhu dhuwur, polusi abotOra ana risiko bocor, banyu lan listrik dipisahake kanthi lengkap
Kinerja OperasionalRumitprasajaRumitprasaja

Grafik tekanan suhu uap

Grafik tekanan suhu uap