Kabel Tembaga Solder Induksi menyang Pin Tembaga

Kabel Tembaga Solder Induksi menyang Pin Tembaga Tujuan: Tujuan aplikasi pemanas induksi iki yaiku kabel solder menyang pin tembaga kanggo manufaktur harness. Pelanggan minangka pabrikan sistem tes kritis misi kanggo Industri Aerospace. Tujuane kanggo nyuda wektu solder saka 10 menit kanthi tangan kurang saka 1 menit… Waca liyane

Kabel Soldering Induksi menyang Terminal

Kabel Solder Induksi Tujuan menyang terminal kurang saka 20 detik nggunakake induksi. Peralatan DW-UHF-6KW-I Pemanas induksi genggam Bahan • 0.078 ″ 2 (50mm2) terminal kabel • 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel • Paduan solder Sn60Pb38Cu2 Parameter Kunci Daya: 2.8 kW Wektu: 15-20 detik Suhu: 500 ° F (260 ° C) Proses: Terminal kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) dipasang ing kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) Majelis dipasang ing njero ... Waca liyane