Aluminium Melting Oven

Description

Aluminium Oksigen Aluminium Tinggi kanthi induksi aluminium lebur lan casting, Aluminium Oven leleh induksi, aluminium induction smelter, Al leburan oven, leburan aluminium oven, lan sanes-sanesipun.

Advantages elektromagnetik Al Melting oven kanthi induksi:

1, nyimpen energi lan ngurangi suhu lingkungan

Workshop tungku diesel asli tentang polusi, nanging uga pipa knalpot tambahan, ing jero lan njaba tungku panas nduweni sebaran gedhe ing lokakarya, sing nyebabake lokakarya suhu dhuwur. Mulane kondhisi pawon asli, sing paling bisa lolos menyang udhara, ana mundhut konduksi panas, produksi konsumsi daya gedhe, nambah biaya produksi. Ing wektu sing padha, suhu sekitar mundhak. Proses pemanasan induksi elektromagnetik, elektro pemanasan liwat pemanasan medan magnet, kanggo ngurangi mundhake konduksi panas, pemanasan cepet, leleh kanthi cepet, saingga ngurangi konsumsi energi. Ngurangi konsumsi listrik. Sakwise comparison test lan modifikasi eksperimental, efek daya simpenan yaiku 20% -40%.

2, pemanasan kanthi cepet, kontrol suhu akurat nyata-wektu

Cara pemanasan induksi elektromagnetik yaiku liwat garis medan magnet sing nggawe pemanasan kanthi cepet kanthi cepet, kanthi cepet Aluminium Alloy leleh. Kontrol suhu punika nyata-wektu lan akurat, sing mbenakake kualitas produk lan nambah efisiensi produksi!

3 lan umur dawa layanan, pangopènan prasaja

Cara pemanasan tungku listrik tradisional yaiku nggunakake pemanasan kabel perlawanan, kawat tahan tekanan di lingkungan suhu tinggi, kayadene oksidasi bakal ngurangi umur layanan, biaya perawatan dhuwur. Koil pemanasan elektromagnetik digawe saka bahan insulasi lan kawat suhu sing dhuwur, saengga urip layanan dawa lan tanpa pangopènan.

4, daya

Pemanasan induksi elektromagnetik kanthi pangembangan lan kadewasan teknologi, proses produksi lan teknologi komponen, piranti lunak, kaya proteksi sing dipercaya saka daya saiki bisa 2-200KW.

5, aman

Model sarana nggunakake pemanasan induksi elektromagnetik, sing bisa nyuda suhu permukaan mesin, lan awak manungsa bisa diremukake kanthi aman, supaya bisa nyebabake kacilakan lan pembakaran kacilakan sing disebabake dening mode pemanasan tradisional lan nglindhungi safety produksi. saka karyawan.

fitur

1 hemat energi lan perlindungan lingkungan, piranti listrik IGBT Jerman, reliabilitas dhuwur, operasi stabil lan biaya perawatan sing murah.

2) frekuensi saka pelacakan daur ulang phase phase sing dikunci, kanthi otomatis pencocokan beban otomatis.

3 daya kontrol kendali jarak, kanggo nyegah owah-owahan suhu sing disebabake daya mudhun.

4) liwat tegangan, miturut voltase, lack phase, liwat saiki, liwat proteksi panas, tampilan nyata paramèter, diagnosa fault lan weker; bocor otomatis bocor, mateni sumber daya lan tampilan wektu nyata.

5) Sistem kontrol pemanasan PID, temperatur panas seragam, nyegah mabur suhu aluminium molten, komponen logam sing ora koyone nyebabake kaseimbangan produk.

Kontrol suhu digital 6 (LED), ngukur lan ngontrol akurasi suhu nganti 3 derajat celcius, kualitas sup aluminium apik, temperatur lebur cepet kanthi cepet, suhu tungku gampang dikontrol, efisiensi produksi dhuwur;

7) struktur integral saka serat mullite polycrystalline saka tungku, volume cilik, properti insinyur sing enak, konsumsi energi sing rendah, efisiensi dhuwur, temperatur ing dhuwur 1200, umur urip;

8. Operasi prasaja lan daya bisa diatur karo karya;

9 (100%) durasi muat, daya maksimal, kanggo njamin operasi jam 24.

Kapasitas leleh kompor lebur induksi SMJD: 

 

Koleksiinput PowerKapasitas lelehMax Suhu
baja, stainless steeltembaga, emas, perak (kethokan, slag)aluminium, aluminium alloy,

Aluminium scrap, Aluminium slag, pop can

1800 ℃
SMJD-46360 KW200 KG500 KG200 KG
SMJD-48060 KW150 KG500 KG150 KG
SMJD-58080 KW200 KG600 KG200 KG
SMJD-60060 KW230 KG560 KG230 KG
SMJD-900120 KW300 KG900 KG300 KG
SMJD-90580 KW300 KG900 KG300 KG
SMJD-125080 KW400 KG1200 KG400 KG
SMJD-1250120 KW450 KG1350 KG450 KG
SMJD-1500120 KW500 KG1500 KG500 KG
SMJD-1550120 KW520 KG1560 KG520 KG
SMJD-1700160KW600 KG1700 KG600 KG
SMJD-2300160KW800 KG2000 KG800 KG
SMJD-3100200KW1200 KG3000 KG1200 KG

Aluminium Scraps Recycling Melting Process

Parameter tungku indhustri indhustri SMJD

Aluminium, Tembaga, Wesi Pemasangan Tungku Wesi manual

Aluminium melting furnace

 

Induction Aluminium smelter

Aluminium melting furnace with induction

 

Aluminium Melting Furnace

Enquiry Product