Induksi Annealing Brass Contact

Description

Intake Annealing Brass Contact For Crimping With RF Heating System

Tujuan Kanggo ngawasi area cilik saka kontak listrik kanggo crimping
Kontak listrik spade wadon Kuningan kanthi loop transversal tunggal ing pungkasan 0.5 "(12.7mm) dawane, 0.25" (6.3mm) lan lebar 0.03 "(0.8mm), cat panas 1000ºF (538ºC)
Suhu 1000ºF (538ºC)
Frekuensi 310 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.0μF kanthi total 0.5 μF

kontak tembaga induksi
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil jepit rambut siji puteran digunakake kanggo panas kontak listrik menyang 1000ºF (538ºC) ing 1.5 detik. Kontak kasebut diudani ing pusat 0.75 ”(19mm) lan bakal terus mlaku kanthi laju 50 '(15.24m) per menit.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Titik akurasi
• Hasil konsisten

kontak-kontak-tembaga-kontak

Enquiry Product