Pemanasan Induksi Pemasangan Steel Part For Hot Heading

Induksi Pemanas Baja Bagian Kanggo Pemutaran Panas Dengan Pemanasan Induksi IGBT

Tujuan Baja bagean panas nganti 1900ºF (1038ºC) kanggo aplikasi judhul panas
Bahan baja bagean karo 7 / 16 "(11.11mm) OD lan potongan keramik
Suhu 1900 ºF (1038ºC)
Frekuensi 440 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanas induksi, dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks puteran papat kanthi sisipan keramik digunakake kanggo panas bagean 0.75 "(19mm) bagean menyang 1900ºF (1038ºC) sajrone 7.5 detik. Potongan keramik dadi bagean ora mlebu
kontak karo kumparan.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Aplikasi langsung panas ing potongan karya kanthi presisi lan konsistensi
• Malah panyebaran pemanasan
• Kurang tekanan lan struktural bagian paling ampuh

induksi pemanasan baja bagian kanggo judhul panas