Brazing Aluminium Pipes Assembly With Induction

Brazing Aluminium Pipes Assembly With Induction

Tujuan: Nganggo perakitan aluminium kanggo 968 ºF (520 ºC) ing 20 detik

Bahan: Pelanggan nyedhiyakake 1.33 ″ (33.8 mm) tabung aluminium OD lan bagian kawin aluminium, paduan aluminium Aluminium

Suhu: 968 ºF (520 ºC)

Frekuensi 50 kHz

Peralatan: DW-HF-35KW, 30-80 kHz sistem pemanasan induksi sing dilengkapi karo stasiun panas terpencil kang ngandung siji 53 μF kapasitor. Koil pemanasan induksi heliks rong posisi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses: Bahan braze ditrapake ing antarane tabung lan bagian kawin. Déwan kasebut dipasang ing njero kumparan lan digawe panas udakara 40 detik. Kanthi koil loro-posisi, rong bagean bisa digawe panas kanthi bebarengan, tegese siji bagean bakal rampung saben 15-20 detik. Bahan braze diwenehi panganan tongkat, sing nggawe gabungan sing apik. Wektu dadi panas kanthi rong bagean dadi panas bebarengan bisa ditemtokake karo tujuan klien, lan nuduhake peningkatan pinunjul kanggo nyepetake nggunakake obor.

Hasil / Keuntungan

  • Kacepetan: Ing pendekatan sing disaranake ngetokake wektu dadi panas nalika dibandhingake nggunakake obor
  • Kualitas part: Pemanasan induksi minangka cara sing bisa diulang kanthi luwih konsisten tinimbang obor sing bisa ngirim
  • Safety: Induksi pemanasan yaiku cara sing resik, tepat sing ora ndadekake semangat sing mbukak kaya obor, sing nyebabake lingkungan kerja luwih aman