Apa induction tempering?

Apa induction tempering?

Tempering induksi minangka proses pemanasan sing ngoptimalake sifat mekanik kayata kenceng lan kemuluran
ing workpieces sing wis hardened.
Apa manfaate?
Keuntungan utama induksi tinimbang tempering tungku yaiku kacepetan. Induksi bisa nggawe bahan kerja sajrone menit, kadang uga detik. Tungku biasane mbutuhake jam. Lan tempering induksi cocog kanggo integrasi inline, nyuda jumlah komponen sing lagi proses. Tempering induksi nggampangake kontrol kualitas karya individu. Stasiun temper induksi terintegrasi uga ngirit ruangan sing penting.
Ngendi iku digunakake?
Tempering induksi digunakake ing industri otomotif kanggo nahan komponen sing atos permukaan kayata poros, bar lan sendi. Proses kasebut uga digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo nggawe tenaga kerja sing angel. Tempering induksi asring ditindakake ing stasiun pengerasan, kadang ing siji utawa sawetara stasiun temperatur sing beda.
Apa peralatan sing kasedhiya?
Sistem HardLine lengkap cocog kanggo akeh aplikasi tempering. Mupangat utama sistem kasebut yaiku hardening lan tempering ditindakake dening siji mesin. Iki menehi ngirit wektu lan biaya sing signifikan ing tilas cilik dibandhingake karo teknologi alternatif. Contone, kanthi tungku, siji tungku asring nguatake bahan gaweyan, kanthi tungku kapisah
banjur digunakake kanggo nesu. Sistem Pemanasan Induksi DAWEI solid uga digunakake kanggo aplikasi tempering.

sistem pendorong induksi