Steel Melting Furnace

Description

Logam Tawon Tawon Tawon |

Deskripsi Produksi:

1) Medium Frequency Induction Furnace kanggo leleh

2) Sistem kontrol digital lengkap kanthi akurasi dhuwur

3) Melting baja, wesi, stainless steel, tembaga, aluminium

4) kapasitas 0.15-20

5) Output daya pancet, leleh cepet, efisiensi daya listrik sing apik.

6) Struktur tungku nuklir Steel, hidrolik tilting.

3.Usage:  Tungku Furnitur Sedheng Sedheng dipigunakaké kanggo nyawiji baja, wesi, tembaga, aluminium lan paduan, kanthi efisiensi leleh sing dhuwur, efek listrik sing apik, komposisi komponen logam sing apik, mundhut kurang kobong, kenaikan temperatur cepet, gampang ngontrol suhu, cocok kanggo kabeh jinis leleh logam.

4.Characters and Advantages:

1) Output daya pancet, leleh cepet, efisiensi daya listrik sing apik.

2) Wiwit-gaya gaya sapuan voltase voltase, adaptasi kanggo keperluan wiwit sing kerep.

Fungsi proteksi sing komprehensif, kayata proteksi overcurrency, proteksi overvoltage, pangreksan matesi, pangreksan voltase, proteksi banyu, lan perlindungan standar, peralatan sing bisa dipercaya ing premis leleh kacepetan.

4) Gampang operate, cocok kanggo kabeh proses casting.

 

Karakteristik produk 

-Efficient

Tungku leleh tungku siji bisa dadi <40 menit! faktor daya tungku mesthi tekan negara paling dhuwur (≧ 0.96)!

Sajrone peleburan, ora ana alap kepriye cara owah-owahan furnace, sumber tenaga frekuensi medium tansah output daya lengkap. Mangkene, tanpa nyetel manual operator, proses kabeh saka smelting nganti akhir, pasokan daya frekuensi intermedi bakal tansah bisa ngirim daya maksimum menyang tungku.

 

-Energy saving

Indeks konsumsi energi banget (wesi besi watara 530 kwh / T)! Dibandhingake karo power parallel inverter ing daya listrik sekitar 20%.

-Harmonika

Nampa nilai hibah sing saiki lan voltase sing diijinake kanthi harmonik internasional!

Kanthi nggunakake seri pasokan daya rectifier sing lengkap, ing kabeh proses kerja rectifier tansah ana ing kondisi full open (setara karo rectifier diode), ora ngasilake harmonik sing luwih dhuwur, ora polusi dhasar kanggo jaringan daya, ora kena pengaruh operasi substasi reaktif kapasitor kompensasi daya.

-Gambar

desain koil induksi firs kelas kanthi efektif bisa nyuda kerugian koil.

Kerusakan coil induksi tungku frekuensi medium nyatakake 25% saka total daya, sahingga desain ilmiah lan nyoto koil kasebut penting banget. Nalika ngrancang coil, kita nggunakake tembaga anoksik TU1 kualitas tinggi ing tembaga aluminium, lan kumparan kumparan nggunakake pigura perak dhuwur, sing duwe konduktivitas dhuwur lan mundhut cilik. Kanggo mesthine spasi paling apik, bahan-bahan jampel sing ditenun antarané, tingkat insinyur apik lan efisiensi termal listrik maksimum ditampa.

 

Perlindhungan Stabil & Lingkungan

-Stabilisasi

Pilihan komponen standar sing dhuwur kanggo njamin stabilitas peralatan.

①Hose selang karbon bebas tekanan tinggi lan klem stainless steel 304: awet!

② Serat transmisi serat optik serat optik pemicu: kemampuan kuat anti-gangguan dan operasi stabil

③Hyristor platform heavy quality khusus, radiator kipas banyu tipe persegi (HengYang Patent No.): nggunakake luwih nyaman!

④ Kapasitor khusus: struktur horisontal, cangkang njaba sing luwih aman, kanthi nggunakake kekuatan aluminium alloy magnesium, luwih anti korosi lan luwih tahan lama.

⑤ Tembaga tembaga sing kondhang: Tembaga gedhe, kandel bisa ngurangi mundhut panas lan ngirit energi! Tembaga sing nutupi permukaan lan anti-oksidasi lapisan, permukaan kontak luwih konduktif, katon ora mandheg lan ndadekake luwih ayu!

⑥ Switch (pertukaran): nalika tungku diganti utawa ditindhes, bisa kanggo ngontrol kegagalan listrik saka salah sawijining pawon tanpa nyebabake operasi normal tungku liyane. Rancangan safety and humanization.

⑦Pembayaran panas sistem (HengYang Patent No.): kanggo njaga suhu banyu ing cooling ing peralatan, lan kanggo nyegah banyu hard njaba saka ngetik daya. Care kanggo nyuda kegagalan piranti.

-Environmental protection

Tungku Peleburan Baja Wesi nggunakake angin puyuh lan tutup tungku pengawetan sing panas sedhot, tutup debu (cincin) liwat udara sing nyerep bledug, gas sampah sing digawe ing peleburan, nggayuh lan ningkatake efek emisi gas, kanggo memenuhi persyaratan pambiji dampak lingkungan desain

 

Tipe Utama lan Parameter Teknis:

Input daya (50 / 60HZ) Output daya Energi biaya ton (KWH / T)
Tipe EAF Kapasitas tungku listrik Rated daya (KW) Tegangan mlebu (V) Saiki baris mlebu (A) Rectifying pulse number Kapabilitas trafo rectifier (KVA) Tegangan DC (V) Langsung saiki (A) Tegangan frekuensi medium (V) Frekuensi interval KHZ Katun lebur (Min) Cast iron Tembaga abang Kuningan aluminium
GW – 0.35T 250 380 400 6 Telung phase 315 500 500 750 1 20-45 560 420 390 540
GW – 0.5T 350 380 560 6 Telung phase 400 500 700 750 0.8 30-50 550 410 380 530
GW – 0.75T 500 380 800 6 Telung phase 630 500 1000 750 0.8 40-50 550 410 380 530
GW – 1T 800 380

750

1280

656

6

6

Telung phase 1000

Telung phase 1000

500

990

1600

808

750

1480

0.7 40-50 540 400 370 520
GW – 1.5T 1000 380

750

800

820

12

6

Gunggung telung phase 1250

Telung phase 1250

500

990

1000

1010

750

1480

0.7 40-60 530 390 360 510
GW – 2T 1400 750

750

1148

574

6

12

Telung phase 1800

Gunggung telung phase 1800

990

990

1414

707

1480

1480

0.5 45-60 520 380 350 500
GW – 3T 2000 750 820 12 Gunggung telung phase 2500 990 1010 1480 0.5 50-70 510 370 340 490
GW – 5T 3000 950 1140 12 Gunggung telung phase 4000 1260 1190 1900 0.3 50-80 500 360 330 480
GW – 10T 6000 950 2280 12 Gunggung telung phase 8000 1260 2380 1900 0.3 50-90 490 350 320 470
GW – 15T 8000 950 1520 24 Papat tiga phase 10000 1260 1590 1900 0.3 50-90 480 340 310 460
GW – 20T 10000 950 1900 24 Papat tiga phase 12500 1260 1980 1900 0.25 50-90 470 330 300 450
GW – 30T 15000 950 2850 24 Papat tiga phase 20000 1260 2980 1900 0.25 50-90 470 330 300 450
Suhu ing tungku: Baja 1650 ℃ Besi cor 1450 copper Tembaga abang 1150 ℃ Kuningan 1000 ℃ Aluminium 700 ℃ Seng 400 ℃

※ Kapasitas tungku peleburan baja listrik adhedhasar kerapatan baja 7.8 (Kapasitas aluminium 2.7, supaya aluminium bobot sing padha: daya sing cocog padha, lan kapasitas sing luwih gedhe X XUMN kaping badan taneh)

※ Wektu leleh lan ton konsumsi daya duwe hubungan penting karo daya sing cocog karo peralatan, wangun bahan mentah, kerapatan materi mentah, keahlian pekerja,

※ Ing formulir ing ndhuwur, "konsumsi daya ton (kwh / T)" minangka seri konsumsi daya anyar, sing bakal nganggo 15% utawa luwih saka pasokan listrik ing pasokan listrik IF paralel umum

Configuration Konfigurasi peralatan: pasokan listrik frekuensi medium, kabinet kapasitor, awak tungku (cangkang baja utawa cangkang aluminium), sistem pemasangan stasiun hidrolik (utawa reduker), kabel pendingin banyu lsp;

※ Ndhuwur yaiku data produk standar, bisa ngrancang daya beda miturut pamakean pengguna, produk non standar karo kacepatan leleh sing beda.

logam wesi leleh tungku tungku logam leleh