Preheating Induksi

Description

Apa preheating induksi?

Preheating induksi yaiku proses ing ngendi materi utawa workpiece dipanaske kanthi induksi sadurunge proses luwih lanjut. Alasan kanggo pre-heating beda-beda. Ing industri kabel lan kabel, sinar kabel wis dipanasake sadurunge ekstrusi potlot. Strips baja wis digawe panas sadurunge pickling lan zinc coating. Preheating induksi uga ngresiki logam sadurunge mlengkung, lan nyiapake tabung lan pipa kanggo welding. Penyetelan preheating seluler nggampangake ndandani instalasi bearing saka rakitan.

Apa manfaate?

DAWEI Induction preheating systems arang banget efisien, nyebabake tabungan energi utama. Nalika preheating strips baja lan kabel lan kabel, dioda rectifiers njamin faktor daya konstan 0.95, sauntara mbusak biaya daya reaktif. Siklus siklus uga cendhak. Lan pencocokan otomatis suwine tegese koil siji bisa nangani kisaran produksi sing wiyar. Sistem preheating induksi kompak lan gampang kanggo nggabungake garis produksi sing wis ana utawa direncanakake.

Ngendi iku digunakake?

Preheating induksi dipunginaaken ing industri otomotif, mekanik, aeronautika, listrik, putih lan industri kapal. Area utama panggunahehe preheating kanggo welding. Sistem pemanasan induksi pendinginan udara MYD kita digunakake ing sektor lepas pantai kanggo preheating las panyimpenan. MYD series air conditioning heating units uga sering diluncurake menyang platform minyak lan bandara kanggo nindakake perbaikan lan perawatan.

Apa peralatan sing kasedhiya?

Sistem pemanen induksi pendinginan AC MYD utamané digunakake kanggo preheating weld heating treatment proses.