Tunggal Annealing Shaft End

Description

Tungku Tungku Pemisah Induksi Dengan Sistem Pemanasan Induksi Frekuensi Tinggi

Tujuan Annealing mburi poros motor hidrolik baja sadurunge mesin
Rod baja diameteripun 75 "(19mm) diameteripun 6" (152.4mm) kanthi ujung tombol ing pungkasan
Suhu 1350 ºF (732 ºC)
Frekuensi 300 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-10 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0 μF
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses A coil helikopter telu siji digunakake kanggo annealing batang motor.
Pungkasan poros motor dilebokake ing kumparan lan daya ditrapake suwene 20 detik nganti tekan 1350 ºF (732 ºC) lan waja dadi abang dadi panas
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Efisiensi tinggi, biaya energi sing kurang
• Penempatan panas sing presisi lan bisa dikendhaleni mung ing area sing dibutuhake
• Proses produksi luwih cepet
• Hasil konsisten

induksi-annealing-shaft-end