Tungku melting emas Portable kanggo didol

Description

Produsen Elektrik Mini Portable Gold Melting Furnace, Tungku Emas Portable Kecil, Tungku peleburan emas mini baru, tungku lebur emas listrik, permata tungku perhiasan kecil

MF Series Electric Mini Portable Gold Melting Furnace
Seri MF aplikasi controller SSR, alloy digawe unsur panas sing wis lebur titik
kanggo 1900 ° C, suhu katun sing cetha katun keramik, proteksi aluminium dhuwur lan
komponen canggih liyane, komponen top, saliyane desain unik, kabeh nggabungake
daya tahan tungku lan efisiensi kerja ing tungku pasar saiki. Temp maks saka
mesin: 1150 ° C

Warna Casing: Ireng, abang

Tungku lebat sing gampang dilebur

Tungku emas permata cilik

Mini perhiasan emas tungku

Pompa tungku emas listrik

Tungku melange emas Portable

Instructions

1.will nyelehake mesin emas kanthi lancar

2.and teliti mriksa apa produk, banjur bakal nutupi utuh, dissolve emas mbukak mriksa apa prau utuh

3.connecting swith power supply, electrictity, switch light

4.and karya normal, controller suhu cerdas karo suhu tungku digital lan alon munggah, yen ana apa wae complicatios, manawa kanggo mungkasi nggunakake

5.in proses operasi, temperaturegree furnishesegrees bakal nyebar, Staff ora bisa mindhah lan tabrakan, supaya scald lan karusakan

6. ing wulan Juni, nalika suhu nganti udan deres emas lan emas, staf miturut permintaan bakal terus nambah. Nalika suhu maksimal tekan 1,100 derajat ing 28 ° C, bakal mandheg ing lapangan utawa ing kondisi pendinginan

7 emas, manawa kanggo nyopotake sumber daya, banjur digunakake kanggo operate, go profersional tang kanggo njamin safety

8 lan bakal langsung njupuk emas sawise pindah mesin, amarga suhu dhuwur, bisa rusak komponen internal kanthi gampang, lan ngobong dhewe ing cooling, menit 10-20, kanggo njamin urip layanan produk

9 saben interval wektu kudu ing menit 30-60, gampang kanggo ngrusak prodhuk kasebut

10 kanggo mesin presisi, aja mbusak teknologi profesional, kanggo njamin akurasi

11 plz ndhelikake safety lan njaga panggunaan normal tungku peleburan emas portable mini