Tunggal Lebur Tungku

Description

Produsen dan pemasok tungku indikator berkualitas tinggi dan terkemuka di China


Karakteristik MF Induction Melting Furnaceinduction melting furnace
    1. penetrasi Heating sing luwih apik lan uga suhu ing njero logam leleh.
    2. Kekuwatan lapangan MF bisa nglakoake kolam leleh kanggo entuk kualitas leleh sing luwih apik.
    3. Lebur jumlahe maksimum kanthi mesin rekomendasi miturut tabel ing ndhuwur wektu leleh yaiku 30-50minutes, leleh pertama nalika tungku adhem, lan butuh wektu udakara 20-30 menit kanggo leleh mengko nalika tungku wis panas.
    4. Cocog kanggo leleh baja, kooperatif, tembaga, emas, perak lan aluminium, stanum, maqanium, stainless steel.
Spesifikasi:
model DW-MF-15 DW-MF-25 DW-MF-35 DW-MF-45 DW-MF-70 DW-MF-90 DW-MF-110 DW-MF-160
Input daya max 15KW 25KW 35KW 45KW 70KW 90KW 110KW 160KW
voltase input 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V 70-550V
Masuki daya kekuwatan 3 * 380 380V ± 20% 50 utawa 60HZ
Frekuensi osilasi 1KHZ-20KHZ, miturut aplikasi, normal babagan4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
Daur ulang tugas 100% 24hours karya
bobot 50KG 50KG 65KG 70KG 80KG 94KG 114KG 145KG
Cubage (cm) 27 (W) x47 (H) x56 (L) cm 35x65x65cm 40x88x76cm
Bagian utama sistem tungku induksi:
  1. Generator Pemanasan Induksi MF.
  2. Tungku Lebur.
  3. Kapasitor Kompensasi
Model mesin lan kemampuan leleh maksimum:
model Baja lan Stainless Steel Emas, Perak aluminium
DW-MF-15 15KWMelting Furnace 5KG utawa 10KG 3KG
DW-MF-25 25KW Melting Furnace 4KG utawa 8KG 10KG utawa 20KG 6KG
DW-MF-35 35KW Melting Furnace 10KG utawa 14KG 20KG utawa 30KG 12KG
DW-MF-45 45KW Melting Furnace 18KG utawa 22KG 40KG utawa 50KG 21KG
DW-MF-70 70KW Melting Furnace 28KG 60KG utawa 80KG 30KG
DW-MF-90 90KW Melting Furnace 50KG 80KG utawa 100KG 40KG
DW-MF-110 110KW Melting Furnace 75KG 100KG utawa 150KG 50KG
DW-MF-160 160KW Melting Furnace 100KG 150KG utawa 250KG 75KG