Annealing Titanium Fasteners With Induction

Description

Healing Titanium Fasteners With Heater Induction

Tujuan Pemanasan pengikat titanium dadi 1100-1450ºF (593-788ºC) kanggo proses anil.
Zona dhuwur materi 0.06 "(1.5mm) ing pengikat titanium ukuran 0.163-0.375" (4.14-9.52mm) dawane diameter lan 0.5-3.0 "(12.7- 76.2mm) dawane

induksi-annealing-titanium
Suhu 1100-1450ºF (593-788ºC)
Frekuensi 150 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-20kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 0.66μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil pelat konsentrator telung puter digunakake kanggo dadi panas pengikat nganti 0.2 detik. Iki minangka proses otomatis sing nyakup bagean-bagean robot ing kumparan saka trek sing diwenehi feed mangkuk, lan gas Argon dibanjiri ing sisih kasebut kanggo nyegah oksidasi. Bagean kasebut diproses kanthi laju 1000 bagean per menit.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Bisa digabung gampang kanthi milih lan panggonan robotik.
• Proses flameless.
• Pemanasan diwatesi ing wilayah tartamtu.