Induksi Heating titanium lan stainless steel kanggo judhul panas

Description

Induksi Heating titanium lan stainless steel kanggo judhul panas

adil

Terus-terusan Induction heating titanium lan kabel stainless steel kanggo aplikasi judhul sing panas

Bahan: 0.04 "(1.2mm) kabel titanium OD, 0.09" (2.4mm) kawat stainless steel OD

Suhu: 700 ºF (371 º C)

Frekuensi: 400 kHz

Peralatan Sistem pemanas induksi DW-UHF-20kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 0.5µF.
• An induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Pemanasan Induksi

Koil helik puteran papat kanthi busswork 20 "(50.8cm) digunakake kanggo terus-terusan panas kabel. Kawat kasebut mbukak liwat koil kanthi laju 95 bagian per menit, njaga suhu tetep 700 ºF (371 ºC) sadurunge judhul panas.

Narasi • Bus kerja bus 20 "(50.8cm) amarga dununge proses otomatis. Pelanggan saiki nggunakake peralatan DW-UHF lan nganyari peralatan sing saiki. Dheweke milih HLQ amarga pengalaman sadurunge nggunakake peralatan lan dhukungan pemanas induksi HLQ.

Hasil / Keuntungan

Pemanasan induksi menehi:
• Tingkat produksi sing luwih apik kanthi cacat minimal
• Panas sing bisa dikendhaleni terus-terusan
• Pemanasan bebas tangan sing ora kalebu skill operator kanggo manufaktur
• Malah panyebaran pemanasan