brazing carbide tips

Description

adil

Tips induksi karbida induksi menyang proses alat pemotong panggilingan

Wear
DW-UHF-20kw Induksi mesin brazing

Power: 11,5kW (maksimal)
wektu: 10 sec (kanggo suhu kurang)

Proses Langkah

1. Induction Heating kanggo kurang suhu suhu kanggo mbusak alat basi
2. Ngilangi pateri lawas nalika dadi panas
3. Nganggo alat anyar

Hasil lan Kesimpulan:

1. Daya sing dikirim menyang beban luwih saka cukup lan tes kasebut ditindakake kanthi sukses
2. Coil bar antarane coil induksi pelanggan lan stasiun panas kita mung kanggo test
3. Nggunakake saklar kanggo aplikasi iki migunani kanggo aplikasi iki

Kesimpulan:

The mesin pemanasan induksi kinerja ngluwihi pangarepan pelanggan. Pelanggan seneng banget kanggo nyuda wektu sing dibutuhake kanggo penggantian tip karbida.

 

=