tips karbida kurang ajar karo prabawa

Kategori: , Tags: , , , , , , , , ,

Description

adil

Objektif aplikasi iki yaiku mbusak tip karbida lawas saka potongan karya baja. Sawise ngilangi karbida, nyepelake tip karbida anyar menyang potongan karya baja sing padha.

Wear
DW-UHF-6KW pemanas induksi kurang empuk

alat pemanas

test 1

Ngilangi 

bahan: Carbide tintingan karya
Power: 5 kW
Suhu: 1450ºF (787ºC)
wektu: detik 30

test 2

Penggantian 

bahan: Carbide tintingan karya 
Power: 5 kW
Suhu: 1450ºF (787ºC)
wektu: detik 30