Tempering Kawat Baja Induksi

Description

Aplikasi Procee Tempering Kawat Baja Induksi

Apa induction tempering?

Tempering induksi yaiku proses pemanasan sing ngoptimalake sifat mekanik kayata kateguhan lan kemuluran ing bahan kerjane sing wis dikencengi.

Tempering Kawat Baja Induksi 
Kita njamin kualitas, turnaround cepet, layanan pelanggan sing apik, lan rega kompetitif.
HLQ minangka pimpinan industri perawatan panas induksi sing nyedhiyakake macem-macem layanan perawatan panas, kalebu tempering induksi, ing China. Tempering induksi minangka proses perawatan panas sing biasane ditindakake sawise proses hard induksi rampung. Dileksanakake ing suhu sing luwih murah tinimbang proses pengerasan induksi supaya bisa tekan kisaran atose sing dikarepake utawa nambah kateguhan kanthi nambah duktilitas. Tempering baja induksi biasane ditindakake kanthi frekuensi kurang kanggo ngasilake asil ing detik kaya aplikasi tempering tungku sing biasane mbutuhake wektu pirang-pirang jam.tempering kawat baja induksi

Tujuan:

Pemanasan induksi ditrapake kanggo proses tempering terus-terusan ing endi stok kawat diwenehake liwat kumparan induksi kanthi kecepatan produksi.
Material: Kawat baja diameteripun 3mm nganti 12mm
Suhu: 1922 ºF (1050 ºC)
Frekuensi: 90 kHz
Peralatan Pemanasan Induksi: DW-UHF-60 kW, 100 kHz sistem pemanas induksi, dilengkapi workhead remot sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF kanthi total 2 μF
- Telung koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki kanggo nutupi jangkar kawat
dhiameter

Proses Tempering Induksi:

Simpenan kabel diwenehake liwat kumparan heliks patang puteran kanthi laju 6 meter / menit, tekan suhu sing dipengini kanggo efek proses tempering. Koil helik 20 sing padha digunakake kanggo diameter kawat paling gedhe

Proses Narasi:

dibutuhake pangopènan 6 garis feed saham menyang tungku gasfired kanthi transfer panas sing kuciwo menyang kabel kanthi diameter luwih cilik. Induksi mbutuhake 50% kurang energi lan nyuda tilas lini produksi 90%

Hasil / Keuntungan Pemanasan induksi Nyedhiyakake:
- panas langsung menyang kabel, ngirit energi lan wektu
- integrasi gampang menyang jalur produksi, nambah output
- kontrol panas sing tepat
- malah distribusi panas ing kabel kasebut

Ngendi iku digunakake?

Tempering induksi digunakake ing industri otomotif kanggo nahan komponen sing atos permukaan kayata poros, bar lan sendi. Proses kasebut uga digunakake ing industri tabung lan pipa kanggo nggawe bahan kerja sing atos banget. Tempering induksi asring ditindakake ing stasiun pengerasan, liyane ing siji utawa sawetara stasiun temperatur sing beda.tempering kawat baja induksi

Napa nggunakake temperatur induksi?

Proses tempering induksi ngasilake asil kanthi cepet. Tempering saka waja pengeras yaiku fungsi kaloro wektu lan suhu. Tempering induksi nggunakake wektu panas sing luwih cendhek (biasane mung detik) lan suhu sing luwih dhuwur kanggo ngasilake asil sing padha karo perawatan tempering tungku sing asring mbutuhake jam. Tempering induksi bisa ditindakake ing kabeh komponen sing wis atos. Asil kasebut minangka komponen kanthi nambah ketangguhan, duktilitas lan kekuatan pengaruh.

Apa manfaate?

Kauntungan utama saka pemindai induksi yaiku kacepetan. Induksi bisa nggawe bahan kerja sajrone menit, kadang uga detik. Tempering tungku biasane mbutuhake jam. Lan, amarga tempering induksi cocog kanggo integrasi inline, nyuda jumlah komponen ing proses kasebut. Tempering induksi nggampangake kontrol kualitas karya individu. Stasiun temper induksi terintegrasi uga ngirit ruangan sing penting.