Induksi Coping Coping menyang Proses Stainless Steel

Tembaga Coping Frekuensi Dhuwur kanggo Teknologi Proses Baja Stainless

adil
Objektif tembaga induksi kurang iki kanggo baja tahan karat nggunakake sumber daya pemanasan induksi DW-UHF-40kw kanthi stasiun pemanasan khusus

Wear
Pasokan Daya Pemanasan Induksi DW-UHF-40KW

Koil khusus HLQ

Parameter tombol
Daya: 23.65 kW
Suhu: Kira-kira 1300°F (704)°C
Wektu: 3.5 menit

Bahan
Cooper
4.5 ″ OD
0.5 ″ Kandelan Tembok
Baja tahan karat 4 ″ OD
Jembatan Jinis 2 ″

proses:

Kanggo miwiti lemah tembaga induksi kanggo stainless steel bagean kasebut pusat ing turntable. Ing Koil induksi piran banjur dipanggonke ing tembaga amarga kurang digawe panas tinimbang stainless steel. Nalika bagean kasebut muter, kira-kira 25kW ditrapake ing kumparan. Sawise sendhi sing kurang cedhak karo suhu kurang ajar, campuran digali menyang sendi. Pengirangan induksi kerjasama kanggo stainless steel rampung lan sukses.

Hasil / Keuntungan:

Asil saka induksi brazing tembaga kanggo uji aplikasi stainless steel minangka salah sawijining positif induksi brazing rampung lan tembaga kanggo stainless steel rampung kanthi lancar. Tes iki ngasilake kualitas lan balen saka sendi sing kurang ajar, tambah produktivitas lan kontrol wektu lan suhu.