Induksi Brazing Carbide

Gambar Carbide Brazing Induction

Tujuan: Induksi Brazing carbide rotary file assemblies with uniform concentricity in an aerospace application

Material • Carbide kosong • Shank baja berkepribatan tinggi • Suhu yang menunjukkan cat • Beri shim dan fluks hitam

Suhu 1400 ° F (760 ° C)

frekuensi 550 kHz

Piranti: Sistem pemindah induksi DW-UHF-4.5kw, dilengkapi stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 0.33 μF (total 0.66 μF). Koil pemanas induksi dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

proses Koil heliks multi-puteran digunakake. Bagean digawe panas kanggo nemtokake wektu sing dibutuhake kanggo nggayuh suhu sing dikarepake lan pola panas sing dibutuhake. Sampeyan mbutuhake wektu udakara 30 - 45 detik nganti tekan 1400 ° F (760 ° C) gumantung saka macem-macem ukuran bagean. Flux ditrapake ing kabeh bagean. Shim braze dipasang ing sandhangan baja lan karbida. Daya pemanasan induksi wis diterapake nganti mili ngasilake. Kanthi fixturing sing tepat, concentricity saka bagean bisa ngrambah.

Hasil / Keuntungan • Repeatable, konsisten panas sing konsisten.

 

Pipa Tembaga Induksi Brazing

Pemasok Tembaga Tembaga Induksi
Tujuan: Tembaga 'tees' lan 'ell' kudu diwenehake menyang awak aluminium katup pendingin

Material: klep tembaga katup pelanggan

Suhu: 2550 ºF (1400 ° C)

Frekuensi: 585 kHz

Piranti: Sistem pemindah induksi DW-UHF-10kw kalebu workhead sing ngandung loro 1.5μF kapasitor (total 0.75μF) lan kumparan helical telu-turn

proses: Katup dilebokake ing jero kumparan lan Daya pemanasan induksi RF wis diterapake nganti bagian dipanaskan nganti suhu sing dibutuhake lan sing dikepang katon mili ing sendi. Loro ukuran tabung padha mlaku nggunakake padha sistem pemanas induksi setelan karo kaping siklus sing beda.

Hasil / Keuntungan • Energi diterapake mung ing zona supaya digawe panas. • Pemanasan sing dienggo / seret yaiku seragam lan bisa diulang

Stamping Metal Stamp With Induction

Stamping Metal Stamp With Induction

Tujuan: Induction Heating endhog saka tutup logam supaya jamur tinimbang retakan / pamisah nalika disabetake dening palu.

Baja S-7 Material ukuran persegi lintang persegi panjang sing beda-beda

Suhu 1400-1800 ºF (760-982) ºC

Frekuensi 300 kHz

Wear DW-UHF-10KW, sistem pemanasan induksi, dilengkapi karo stasiun panas terpencil sing ngandung rong kapasitor 1.5 μF kanggo total 0.75 μF lan tiga gulungan pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Siji gulungan heliks lima puteran lan rong puteran digunakake kanggo panas mburi prangko nganti suhu sing dibutuhake. Rong ukuran bagean bisa digunakake ing saben gulungan, nggunakake setelan mesin sing padha kajaba wektu siklus. Tingkat siklus gumantung saka ukuran silang. Ukuran 3/8 ″ (0.9525 cm) ukurane ana ing sangisore 10 detik. Tingkat kanggo ukuran tengah, ½ ”- 1 ½” (1.27 - 3.81 cm) 30 nganti 60 detik. Sisih kothak 1 ″ (2.54 cm) udakara rong menit. Fixturing bisa pengaruhe dawa wektu siklus sing dibutuhake. Kanggo kaping panas sing luwih cekak bisa digunakake sumber listrik sing luwih gedhe.

Hasil / Manfaat Panas sing tepat mung kanggo area sing perlu anane luwih efisien lan bisa diulangi saka panas karo obor.