Tangki Baja Baja Kanthi Induksi

Description

Tangki Baja Baja Kanthi Pemanasan Induksi

Tujuan aplikasi iki yaiku otak induksi tank baja silinder kanggo Industri Minyak & Gas. Pelanggan, pabrikan tank propana, pengin nggunakake pemanasan induksi kanggo nambah proses manufaktur lan nambah efisiensi energi kanthi ngganti pemanasan tungku tradisional.

peralatan:

DW-HF-45 kW sistem pemanas induksi digunakake ing aplikasi iki.

Proses Brazing Induksi:

Tangki baja diposisikan ing njero desain khusus gulungan pemindai induksi. Suhu brazing sing dipengini tekan daya 40 kW ing 15 detik tekan suhu 800 ° C (1472 ° F).

Industri: Industri Minyak & Gas, pipa, kapal, tank, ketel utawa pekerjaan logam liyane