Tabung serat karbon debonding induksi

Description

Induksi debonding tabung serat karbon nganggo liner aluminium

Tujuan: Panas tabung serat karbon (omah rudal) nganggo lapisan aluminium nganti 600 ºF (316 ºC) kanggo debond bantalan saka kapal
bahan: Tabung serat karbon kandel 5 "(127 mm) sing dawane 20 '(6.1 m) lan diametere 24" (610 mm). Kalebu 52
bantalan urethane
Suhu: 600 ºF (316 ºC)
Frekuensi: 60 kHz


Peralatan Pemanasan Induksi: DW-UHF-45kW / 100 kHz sistem pemanas induksi dilengkapi stasiun panas adoh sing ngemot wolung kapasitor 1.0 μF
- Tanduk rambut induksi pemanas induksi dirancang lan dikembangake kanggo aplikasi iki
Proses Kekuwatan diuripake lan koil jepit rambut banjur dipindai ing sisih tabung / omah kanthi lapisan aluminium lan bantalan. Urethane wiwit panas lan gelembung. Pasukan sing lembut ditrapake kanggo mbantu debond bantalan saka lapisan kasebut. Uga diamati manawa aluminium bisa uga debonded saka tabung.
Proses pemanasan sing diusulake ora kena pengaruh tabung serat karbon, sing dadi sarat saka prospek.
Iki amarga koil pemindaian mung dadi panas karo liner aluminium.

Asil / Mupangat Pemanasan Induksi

- Pengawetan omah: Pemanasan induksi bisa dadi panas tabung cukup kanggo mbatalake bantalan lan segel, nalika isih ngreksa tabung serat karbon sing ngidini omah digunakake maneh
- Penghematan materi: Amarga bisa ngreksa tabung serat karbon, penghematan bahan cukup akeh
- Responsif: HLQ bisa nindakake tes laboratorium gratis lan ngrancang proses sing bisa ngasilake
tabungan sing cukup kanggo klien.