Tabung Kuningan Brazing Induksi menyang Disk Kuningan

Description

Tabung Kuningan Brazing Induksi Frekuensi Tinggi kanggo Aplikasi Disk Kuningan

adil
Pelanggan kudu solder batang kuningan menyang penanda monumen kuningan.
- Nggunakake Solder Perak kanggo Alloy Brazing, kanthi flux Tetap Silv
- Proses saiki nggunakake obor, sing mbutuhake 2-3 menit saben potong.

Wear

DW-HF-15kw induksi pemanas brazing

Bahan
• Bahan conto kalorone kuningan. Tabung tengah - .500 "(12.7mm) OD (0.0605" (1.537mm) kekandelan tembok) x 2.9 / 3 "(73.66mm) dhuwur
• Plat marker - 3.6 "(91.44mm) OD x 0.125" (3.175mm) kenthel (nominal) rada cekung.
• Alloy - batang Fos Sil- 0.125 "(3.175mm) x 0.050" (1.27mm)
• Fluks

Parameter tombol
Suhu: 1475-1500 ° F (801-815 ° C)
Daya: 5 kW
Wektu: 45 detik

Tindakan saka induksi brazing:

  1. Kanggo nduduhake penghapusan "panganan tangan" paduan (praktik umum nalika obor obor), kita nggawe paduan pelanggan dadi cincin sing pas banget ing tabung pos tengah. Cara iki nyedhiyakake sawetara mupangat ing operasi produksi: (a) Paduan ing cincin sing wis digawe wis nyedhiyakake jumlah seragam kanggo saben siklus, nyebabake sendhi seragam lan wetting (b) kontrol operator diganti nganggo cincin paduan seragam - operator ora butuh katrampilan khusus amarga nganggo obor. Cincin paduan pra-formulir bisa diwenehake dening pemasok paduan supaya pas karo tabung OD.
  2. Kita pasang tabung lan area kawin ing piring marker kanthi fluks putih Tetap Silv lan mindhah cincin paduan sing wis digawe ing sisih ngisor tabung kanggo kontak karo tabung lan spidol adhedhasar posisi antarmuka.
  3. Koil dobel / diameteripun dirancang kanggo panas tabung lan piring kanthi seragam udakara 1500 0F ing antarmuka bagean - sawise suhu mbukak alloy, cincin pra-terbentuk mili ngubengi tabung lan spidol dilapisi dadi filet utas lengkap. Aplikasi kasebut diidini kanggo dikenceng, banjur kumpul kasebut diturunake saka kumparan lan digawe adus banyu kanggo ngilangi residu fluks residu.

keuntungan induksi brazing:

  • Kontrol sing tepat wektu lan suhu
  • Daya njaluk kanthi siklus panas kanthi cepet
  • Proses sing bisa diulang maneh, ora gumantung saka operator
  • Pemanasan sing aman kanthi ora mbukak geni
  • Pemanasan efisien energi