Tabung Baja Baja menyang Tabung Tembaga kanthi Pemanas Induksi

Description

Tabung Baja Baja Induksi Frekuensi Dhuwur Kanggo Tabung Tembaga

adil
Tujuane yaiku nggawe tabung baja menyang tabung tembaga ing 60 detik nggunakake fluks lan paduan brazing.

Wear

DW-UHF-10kw pemanas brazing induksi

Telung puteran koil diameter loro

Bahan
• Tabung baja lan panrima tembaga
• Paduan braze (CDA 681)
• B-1 fluks

Parameter tombol
Suhu: Kira-kira 1750 ° F (954 ° C)
Frekuensi: 148 kHz

proses:
  1. Bagian perakitan wis dirakit lan diisi (B-1) banjur dununge ing kumparan loro diameter kanthi cincin paduan sing wis dibentuk ing area antarmuka.
  2. Aliran aloi lan sendi rampung ing 60 detik.
  3. Bahan kasebut digawe adhem ing banyu sawise rampung induksi brazing.
  4. Sendhi banjur dilintasi kanthi sah kanggo ngonfirmasi yen proses kurang ajar wis ngasilake gabungan sing kuat lan berkualitas tinggi.

Hasil / Keuntungan:

  • Gabungan awet sing kuwat karo Induction heating
  • Zona panas sing selektif lan tepat, mrodhuksi distorsi lan stres bebarengan sing kurang saka welding
  • Kurang oksidasi
  • Siklus panas sing luwih cepet
  • Hasil sing luwih konsisten lan cocog kanggo produksi volume gedhe, tanpa perlu kanggo proses batch
  • Luwih aman saka brazing semangat

tabung baja brazing induksi menyang proses tabung tembaga