Air Cooling Induction Heating System

Description

Seri MYD saka Air Cooling Induction Heating System digunakake kanggo weld, lentur, piping, lapisan, pas, relief stres, pre-weld lan perawatan panas sawise-weld.

fitur

  • Air cooling: nggarap kanthi apik -10 ℃ -40 ℃
  • Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi ilang.
  • Layar sentuh PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang operate.
  • Koil induksi lembut: Gampang angin ing potongan karya sing beda.
  • Pembukaan coil Induksi bukaan: gampang operate lan pindhah.
  • Suhu rekaman: Ngrekam kuwalitas panas kabeh.
  • Kontrol Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3.

aplikasi:

  • Pre-heating: Kanggo lapisan, mlengkung, pas, unfitting, welding.
  • Pengiriman panas pas welding: Tangki, ketel, utawa proyek logam liyane
  • Pemanasan: Pemanasan lembaran logam, Pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur
  • Pemanasan pipa: Oil pipelines, pipeline gas, pipeline water, pipeline petrochemical and pipeline material

fitur:

  • Digital Tampilan lan Nyetel kanggo paramèter, kaya daya output lan setelan suhu.
  • Efisiensi Tinggi: Daya Listrik diowahi sacara langsung marang daya panas kanthi mundhut daya kurang.
  • Alert Gagal: Sawise operasi ana, weker swara diaktifake lan kothak kesalahan ditampilake ing layar tutul PLC.
  • Desain Modul Terpadu: Sistem luwih stabil lan biaya sing murah kanggo pangopènan.
  • Perrekam digital karo printer pilihan bisa ngrekam data suhu lan nggawe tren grafik perkembangan kemajuan.
  • Pengukuran akurat kanggo suhu: Multi-titik kanggo ndeteksi suhu; Saluran 6 kanggo kontrol suhu kanthi toleransi ± 3 ° C; Pemanasan merata.
  • Air Cool System ngidini sistem kerja ing kahanan ultra: -30 º C ~ 50º C
  • IGBT Module: Kita nggadhahi teknologi IGBT lanjutan.
  • Smart Control: Kabeh operasi mikro diitung lan dikontrol liwat layar tutul PLC.
  • Gampang Nginstal: Kopling cepet-release.
  • Gampang Kanggo Pindhah: Liwat Sistem Ngangkat Mata utawa Roda.
  • Aman: Nglindhungi otomatis kanggo Gagal Daya.
  • Konektor Universal: Water-proof; Isolasi.
model MYD-40 MYD-50 MYD-60 MYD-80 MYD-100 MYD-120
input Power 3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output 2KHZ ~ 36KHz
output Power 40KW 50KW 60KW 80KW 100KW 120KW
Input Saiki 60A 75A 90A 120A 150A 180A
bobot 130KG 136 KG 140 KG 145 KG 168 KG 180 KG
Size 800 * 560 * 1350mm
Size packing 900 * 660 * 1560mm

Pemasok indikator MYD kanggo compare sing tahan panas:

  • Seragam
  • High Speed
  • Hemat Energi: 30-80%

Aksesoris

 

 

=