sistem pemanasan induksi magnetik

Description

Sistem pemanasan induksi magnetik IGBT

Karakteristik utama:

  • Modul IGBT lan teknologi pembalik, kinerja sing luwih apik, keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pemeliharaan sing luwih murah;
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing maksimum output daya;
  • status daya konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi temenan kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • tampilan pemanasan listrik lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating;
  • fungsi multi-tampilan, kanthi tampilan luwih saka saiki, liwat tegangan, gagal banyu, kegagalan phase lan laden ora sah lan liya-liyane, mesin bisa direksa saka ngrusak lan mesin bisa didandani kanthi gampang.
  • gampang kanggo instal, instalasi bisa rampung dening wong ora profesional banget, banyu sambungan lan daya bisa rampung ing sawetara menit.
  • bobot cahya, ukuran cilik.
  • beda wujud lan ukurane induksi pemanas induksi bisa diganti kanthi gampang dadi panas bagean sing beda.
  • kauntungan model kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode pemanasan lan wektu tetep bisa dipratetepake, kanggo mujudake kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.
  • model sing dipisahake dirancang kanggo pas karo lingkungan sing kotor, penggerak bisa dilebokake ing papan sing resik kanggo ningkatake kehandalan; kanthi ukuran cilik lan bobot cahya saka trafo sing dipisahake, iku trep kanggo digunakake ing baris produksi lan kanthi gampang dirakit nang mesin utawa mekanisme pindah.
Series model Input daya Max Input saiki Max Frekuensi osilasi input voltase Daur ulang tugas
MF

.

DW-MF-15 Induction Generator 15KW 23A 1KHz-20KHz Miturut aplikasi 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-25 Induction Generator 25KW 36A
DW-MF-35Induction Generator 35KW 51A
DW-MF-45 Induction Generator 45KW 68A
DW-MF-70 Induction Generator 70KW 105A
DW-MF-90 Induction Generator 90KW 135A
DW-MF-110 Induction Generator 110KW 170A
DW-MF-160 Induction Generator 160KW 240A
DW-MF-300 Induction Generator 300KW 400A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace 45KW 68A 1KHz-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace 70KW 105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace 90KW 135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace 110KW 170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku 160KW 240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-15 15KW 23A 1K-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-25 25KW 36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-35 35KW 51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-45 45KW 68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-70 70KW 105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-90 90KW 135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace 110KW 170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace 160KW 240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment 110KW 170A 1K-8KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment 160KW 240A
HF

.

Seri DW-HF-15 DW-HF-15KW 15KVA 32A 30-100KHz Tahap tunggal 220V 80%
Seri DW-HF-25 DW-HF-25KW-A 25KVA 23A 20K-80KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-HF-25KW-B
Seri DW-HF-35 DW-HF-35KW-B 35KVA 51A
Seri DW-HF-45 DW-HF-45KW-B 45KVA 68A
Seri DW-HF-60 DW-HF-60KW-B 60KVA 105A
Seri DW-HF-80 DW-HF-80KW-B 80KVA 130A
Seri DW-HF-90 DW-HF-90KW-B 90KVA 160A
Seri DW-HF-120 DW-HF-120KW-B 120KVA 200A
Seri DW-HF-160 DW-HF-160KW-B 160KVA 260A
UH

.

F

.

 

DW-UHF-4.5KW 4.5KW 20A 1.1-2.0MHz Single phase220V ± 10% 100%
DW-UHF-6.0KW 6.0KW 28A
DW-UHF-10KW 10KW 15A 100-500KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-UHF-20KW 20KW 30A 50-250KHz
DW-UHF-30KW 30KW 45A 50-200KHz
DW-UHF-40KW 40KW 60A 50-200KHz
DW-UHF-60KW 60KW 90A 50-150KHz

aplikasi

1. Pemanasan (tempa panas, pas panas lan peleburan)

Penipuan Panas Induksi tujuane nggawe potongan suhu kerja (bahan sing beda-beda mbutuhake suhu sing beda-beda) dadi bentuk liyane liwat penempaan press kanthi bantuan press press, mesin tempa utawa peralatan liyane, kanggo instansi, ekstrusi panas kasus jam tangan, flan jam tangan, gagang, cetakan aksesoris, pawon lan meja, barang seni, bagean standar, pengikat, bagean mekanik digawe, kunci tembaga, paku keling, pin baja lan pin.

Pemasangan panas nuduhake sambungan logam utawa logam sing beda karo non-logam liwat pemanasan adhedhasar prinsip ekspansi panas utawa smelting panas, kanggo conto, welding inti inti tembaga saka radiator komputer nganggo sheet aluminium lan web speaker, senyawa baja lan plastik tabung, panyegelan saka aluminium foil (tempel tempel waos), rotor motor lan panyegelan elemen pemanas listrik tubular.

Peleburan utamane kanggo nyawiji logam dadi cair kanthi nggunakake suhu dhuwur, sing utamane ditrapake kanggo peleburan wesi, baja, tembaga, aluminium, seng uga macem-macem logam mulia.

2. Pangobatan Panas (lumahing padharan)

Quench kanggo macem-macem perangkat keras lan alat, kayata plier, kunci, palu, kapak, alat sekrup lan gunting (gunting kebon).

Quench kanggo macem-macem peralatan mobil lan motor, kayata crankshaft, rod penghubung, pin piston, rodha chain, rodha aluminium, katup, poros lengan rock, poros semi drive, poros cilik lan garpu. Piranti listrik sing beda, kayata gir lan sumbu.

Quench kanggo alat mesin, kayata lathe deck lan guide rail.

Quench kanggo macem-macem bagian logam hardware lan bagean mesin, kayata poros, gir (roda rantai), cam, chuck lan clamp, lsp.

Quench kanggo cetakan perangkat keras, kayata cetakan ukuran cilik, aksesoris cetakan lan bolongan cetakan njero.

3. Welding (welding braze, soldering perak lan brasil)

Las macem-macem alat nglereni perangkat keras, kayata alat berlian, alat abrasif, alat pengeboran, pisau gergaji paduan, pemotong paduan keras, pemotong penggilingan, reamer, alat perencanaan lan bit tengah sing padhet.

Las macem-macem gadget mekanik hardware: Solder perak lan induksi brazing logam kanthi macem-macem utawa macem-macem jinis, kayata toilet hardware lan produk pawon, wadhah tembaga sing adhem, pas dekorasi lampu, cetakan cetakan presisi, gagang perangkat keras, eggbeater, baja aloi lan baja, baja lan tembaga uga tembaga lan tembaga.

Las ngisor pot majemuk utamane ditrapake kanggo las braket bunder, kothak uga dhasar pot kosong sing ora teratur. Iki uga ditrapake kanggo welding braze kosong saka logam liyane.

Pengelasan cakram pemanas ketel banyu panas listrik utamane nuduhake las braze saka basis datar stainless steel, lembaran aluminium lan elemen pemanas listrik tubular kanthi macem-macem bentuk.

3. Annasi (tempering lan modulasi)

Annealing macem-macem produk stainless steel, kayata cekungan stainless steel, kaleng anil lan extruded, pinggiran lempitan anil, wastafel anil, tabung stainless steel, barang-barang meja lan cangkir.

Annealing macem-macem bahan kerja logam liyane, kayata kepala bola golf, isyarat, kunci kuningan, alat tembaga hardware, gagang pisau dapur, pisau, wajan aluminium, jubin aluminium, radiator aluminium lan macem-macem produk aluminium.

Prinsip Pemanasan Induksi

Frekuensi konversi pemanasan induksi elektromagnetik utawa pemanasan induksi sing cendhak minangka cara kanggo dadi panas bahan logam kanthi ngowahi pasokan listrik frekuensi dadi sawetara tartamtu adhedhasar prinsip induksi elektromagnetik. Utamane ditrapake kanggo kerja panas logam, perawatan panas, las lan leleh. Teknik pemanasan jinis iki uga ditrapake kanggo industri pengepakan (kayata penyegelan aluminium foil sing digunakake ing industri obat lan panganan), bahan semikonduktor (kayata silikon monokristalin ekstrusi lan bagian logam sing nemplekake kanggo kaca mobil).

Dhasar sistem pemanas induksi kalebu koil induksi, sumber daya AC lan potongan-potongan kerja. Koil induksi bisa digawe kanthi macem-macem bentuk saben obyek sing digawe panas. Koil disambungake karo sumber daya sing nyedhiyakake arus bolak-balik kanggo koil. Arus bolak-balik sing diduweni koil bisa nggawe medan magnet bolak-balik sing ngliwati potongan-potongan kerja kanggo ngasilake aliran eddy kaya sing dibutuhake kanthi dadi panas.

Keuntungan sistem pemanasan induksi manetik

  1. Dadi panas cepet: tingkat minimal pemanasan kurang saka 1 detik (laju pemanasan kasedhiya kanggo nyetel lan kontrol).
  2. Jangkoan pemanasan sing wiyar: bisa digunakake kanggo panas macem-macem bagian logam (ngganti koil induksi sing bisa dicopot saben ngalih operasi sing beda).
  3. gampang instalasi: bisa digunakake yen wis nyambung karo sumber daya, kumparan induksi uga pipa pasokan banyu lan pipa munggah; ukurane cilik lan bobote entheng.
  4. Operasi gampang: sampeyan bisa sinau ngoperasikake sajrone sawetara menit.
  5. Cepet wiwitan: bisa diwiwiti kanggo nindakake operasi dadi panas yen kasedhiya banyu lan pasokan listrik.
  6. Kurang konsumsi daya: Yen dibandhingake karo peralatan frekuensi tinggi tabung vakum konvensional, bisa ngirit daya udakara 70%. Ukuran tenaga sing luwih cilik, konsumsi daya sing luwih murah.
  7. Efektivitas dhuwur:nduweni fitur kayata pemanasan seragam (ditrapake kanggo nyetel jarak koil induksi kanggo mesthekake suhu sing cocog kaya sing dibutuhake saben bagean kerja), pemanasan cepet lan cakrawala oksik sing winates, lan bisa ngindhari sampah sawise anil.
  8. Perlindhungan lengkap:nduweni fungsi kayata indikasi alarm overpressure, over-current, overheat lan kekurangan banyu uga kontrol lan proteksi otomatis.
  9. Suhu sing bisa dikendhaleni: ditrapake kanggo ngontrol suhu kanggo bagean kerja sing dadi panas saben wektu pemanasan sing wis ditemtokake, lan mula bisa ngontrol suhu panas ing titik teknis tartamtu.
  10. Desain muatan lengkap lengkap: bisa terus-terusan sajrone 24 jam.
  11. Ukuran cilik lan bobot entheng: bobote mung sawetara puluhan kilogram, papan sing diwatesi kanthi winates bisa ngirit ruangan bengkel kanthi efektif.
  12. Penghapusan voltase dhuwur: ora mbutuhake trafo langkah-langkah sing bisa ngasilake udakara sepuluh ewu voltase, mula bisa njamin keamanan maksimum.

=