Sistem Pipa Tipe Tabung Kanthi Induksi

Description

Sistem Pipa Tipe Tabung Kanthi Induksi

Pemanasan Induksi Pipa & Tabung minangka metode sing paling hemat energi lan bisa dikendhaleni kanggo ngetrapake panas sajrone produksi produk pipa. Pangan lan tabung pemanas induksi kalebu pengeboran, utas, pengelasan lan jinis deformasi mekanik liyane sing mbutuhake perawatan panas kanggo ngencengi logam utawa kanggo ngilangi tekanan sisa. Kajaba iku, ujung tabung & pipa asring digawe panas banjur diganggu (dibentuk) kanggo nambah utawa nyuda diameter utawa kekandelan tembok supaya pipa bisa gabung saka ujung-ke-ujung.

Sistem pemanasan pipa & tabung DAWEI dirancang kanggo macem-macem aplikasi kalebu:

  • Panas ngubengi Quench lan Temper Tubing and Pipe
  • Upset Processing for Heat Treating
  • Wis dadi panas kanggo Upsetting
  • Pemanasan Rod Upsetting
  • Swedge End Stress Relieving
  • Alat Preheating Bersama
  • Curing & Pra-dadi panas saka lapisan
  • Swivel Joint Bending
  • Pipa Bending
  • De-Bonding Karet
  • Terus Coiled Tube Processing
  • Seamless Mill Billet Pre-heaters
  • Tali Reresik Taper Reaper
  • Solusi Annealing
  • Padhang Annealing
  • Hot Reduction
  • Garis Gas / Induksi