Rust Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal

Rust Induction Stripping-Induction Rust & Paint Coating Removal

Kepiye Cara Mbuwang Induksi

Pengupasan induksi minangka proses persiyapan permukaan sing panas. Generator induksi ngirim arus bolak-balik liwat kumparan induksi, sing ngasilake medan elektromagnetik. Lapangan iki ngindhuksi arus sing dikonversi dadi panas nalika kontak karo bahan-bahan kayata baja. Panas digawe ing ngisor lapisan, nyebabake lapisan bisa cepet. Cara iki cocog kanggo ngobati permukaan sing rata utawa sudhut mlengkung ing papan kerja lan ora mbutuhake kurungan.

Sistem pengupasan induksi bakal ngeculake cat, lapisan liyane, karat abot, korosi bakteri lan minyak lan pelumas permukaan konduktif listrik (baja ferromagnetik) ngilangi ikatan antar ing antarane bahan lan residu etal substrat, pemanasan induksi lokalisasi lan kontrol sing nggunakake energi minimal.

HLQ nyederhanakake kabutuhan ngilangi lapisan kanthi teknologi revolusioner liyane: Induction Stripping! Peralatan stripping induksi HLQ ngilangi lapisan paling angel saka struktur baja tanpa swara utawa sampah sekunder — langsung menyang baja.

Yen sampeyan pengin nduwe tongkat ajaib kanggo ngatasi ngelu ngilangi lapisan, HLQ duwe prekara paling apik sabanjure. Teknisi HLQ bisa ngatasi tongkat induksi kita ing bencana lapisan sampeyan lan ngiket sawetara sing paling angel kanggo nyopot lapisan kanthi tarif sing nganti 10 kali luwih cepet tinimbang teknologi saingan kaya sandblasting. Iki dudu sihir, nanging teknologi stripping induksi kita minangka detik sing cedhak ! Nalika teknisi HLQ mindhah induksi ing permukaan baja, nggawe panas sing cukup (biasane 300 nganti 400 derajat) kanggo cepet ngeculake lapisan saka tank, tanker, pipa, kapal, lan platform lepas pantai, sing nutupi lapisan (kandel nganti 1 inci) kanggo dicopot ing lembaran.

Penghapusan lapisan Induksi Panas RPR dianggo miturut prinsip induksi. Panas digawe ing landasan baja lan ikatan ing antarmuka baja lan lapisan wis rusak. Lapisan banjur dicopot kabeh tanpa disintegrasi lan bebas saka agen sing kontaminasi, yaiku. media jeblugan. Iki nggawe pembuangan lan daur ulang sampah dadi luwih gampang lan larang regane.

 

Kanthi konsumsi daya minimal, lapisan sing paling kenthel lan paling angel bisa diilangi kanthi lengkap. Induksi Panas RPR luwih cepet tinimbang cara konvensional. Cara ngilangi lapisan kanthi bisu tegese para insinyur bisa operate awan utawa wengi tanpa polusi swara.

Amarga akeh kaluwihan saka proses pemanas induksi, kita bisa nyedhiyakake macem-macem pelanggan Alliance kanthi layanan sing dibutuhake. Kita wis makarya karo para pelanggan ing industri kayata:

  • Minyak & gas
  • Financial
  • Pangolahan panganan & minuman
  • Layanan ritel lan panganan
  • angkatan laut
  • Hotel & perhotelan
  • Kolam renang komersial lan akuarium

Proses pambatasan induksi rahang HLQ ngilangi jinis lapisan paling akeh, kalebu:

  • Epoxy Tar Batubara
  • poliethelin
  • Genteng kaca
  • Anti-skid
  • Rubber
  • Chartek Fireproofing utawa lapisan intumecent liyane

Cepet, Sepi, Resik, Preparasi Lumahing Aman

Sawetara bisa ujar manawa stripping induksi minangka cara "cepet lan reged" kanggo ngrampungake tugas, nanging sejatine cepet, lan ora kabeh babar pisan. Amarga stripping induksi ora nggawe sampah sekunder, mula ngresiki disederhanakake. Nanggulangi seprei utawa lapisan sing luwih gampang luwih gampang tinimbang ngatasi media jeblugan lan bledug.

Ing pirang-pirang kasus, wadhah bisa disederhanakake utawa diilangi kabeh. Bayangake ngilangi proyek perancah lan wadhah sing larang regane lan ganti nganggo snorkel lan gulung!

Dagang liyane bisa nyedhaki kegiatan stripping induksi HLQ amarga proses sing sepi banget lan ora bakal nggawe swara keji sing ngganggu produktivitas kontraktor liyane sing bisa nggarap proyek sampeyan.

Peralatan stripping induksi ora duwe bagean sing obah, nggawe proses luwih aman tinimbang blasting utawa sandblasting kanggo karyawan, kontraktor liyane, pelanggan lan wong sing liwat.

Mesin Lapisan Induksi & Sistem Stripping Paint Induksi & Sistem Induksi RPR