roda aluminium preheating induksi kanggo lukisan semprotan

Description

roda aluminium preheating induksi kanggo lukisan semprotan

Tujuan: Aplikasi lukisan semprotan iki mbutuhake pra-panas bahan. Kajaba iku, ana sarat supaya bahan kasebut ora adhem ing ngisor suhu target tartamtu sadurunge disemprot.

pemanasan induksi roda aluminium
Material : Suku sing disedhiyakake pelanggan
Suhu : 275 ºF (135 ºC)
frekuensi : 8 kHz

Wear :

DW-MF-70kW sistem pemanas induksi, dilengkapi workhead remot sing ngemot telung kapasitor 27 μF kanthi total 81 μF
- Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.

Proses Pemanasan Induksi

Koil helik / pancake kombinasi multi-puter digunakake. Roda aluminium 22 "dilebokake ing kumparan lan digawe panas nganti 30 detik nganti suhu 275 ºF. Nalika dadi panas digawe panas, bagean kasebut tetep ing ndhuwur utawa ndhuwur 150 ºF sajrone 108 detik, kanggo memenuhi target target panas.

Hasil / Keuntungan Pemanasan induksi Nyedhiyakake:
-Sistribusi panas seragam liwat rodha
-Precise kontrol pemanasan lan pola
-Efisiensi; nyuda biaya energi

hub roda aluminium otomatis dadi panas