Induksi Preheating Rivets Of Carbide Steel

Description

Induction Preheating Rivets of Carbide Steel With RF Induction Forming Heating Heating

Tujuan Preheat rivet baja karbon sithik lan bar handrail kanggo reformasi konstruksi
Paku keling baja karbon rendah 7/16 "(11.1mm) dia x 1.5" (38mm) & 1.9 "(47mm) panjang, bar karbon rendah 1.25" (32mm) dia x 3 "(75mm) zona panas
Suhu 1922 ºF (1050 ºC)
Frekuensi 48 kHz kanggo paku keling 55 kHz kanggo bar
Peralatan · Sistem pemanas induksi DW-HF-25 kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot rong kapasitor 1.5? F kanthi total 0.75? F
· Koil pemanasan induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil heliks rangkep telung puteran digunakake kanggo paku keling lan kumparan heliks rangkep papat puteran digunakake kanggo preheating batang pegangan tangan. Keling digawe panas nganti taun 1922 ºF (1050 ºC) ing
22-25 detik lan bar digawe panas nganti 1922 ºF (1050 ºC) ing 4 menit 43 detik.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
· Pola panas sing bisa dikontrol
· Panggunaan situs kanthi gampang
· Aman, ora ana geni sing mbukak
· Malah panyaluran pemanasan

Induksi-preheating-carbide-steel-rivets