Riset lan Desain babagan Penyediaan Daya Pemanasan Induksi IGBT

Riset lan Desain babagan Penyediaan Daya Pemanasan Induksi IGBT

Pambuka

Teknologi pemanasan induksi duwe kauntungan sing ora bisa ditrapake, kayata efisiensi pemanasan sing dhuwur, kacepetan dhuwur, bisa dikendhalekake lan gampang dingerteni otomatisasi, yaiku teknologi pemanasan sing maju, lan kanthi mangkono nduweni macem-macem aplikasi ing ekonomi nasional lan urip sosial.

Frekuensi medium paralel peralatan pemanasan induksi (1 ~ 10kHz) duwe kaluwihan kayata [0] kurang sarat kapasitas piranti listrik, gampang dibandhingake kanggo nggedhekake kapasitas, adaptasi sing dhuwur kanggo dimuat lan sapanunggalane, mula tambah akeh aplikasi sing ditampa kanthi daya panas induksi pasokan Muncul ing awal 80an, kabeh kontrol piranti elektronik semikonduktor listrik IGBT, kanthi impedansi input kanthi kecepatan tinggi, gampang drive, gulung voltase negara kurang lan fitur liyane sing luar biasa, saiki wis akeh aplikasi liwat IF lan VHF lapangan, lan supaya teknologi pemanasan induksi duwe lompatan anyar [1] [2]. Panliten babagan pasokan listrik pemanas induksi wis saya jero ing China. Kanthi obyek pasokan listrik pemanas induksi shunt 100 kW / 8 kHz, teknologi utama pangembangan pasokan daya pemanas induksi frekuensi medium bakal dibahas kaya ing ngisor iki ……

Research-and-Design-on-IGBT-Induction-Heating-Power-Supply.pdf