proses pembentukan lan penempaan panas induksi

Pembentukan Panas lan Proses Forging Panas

Induksi Panas mbentuk yaiku proses ing pabrik pengikat industri kayata bolt, sekrup lan paku keling. Panas digunakake kanggo alusake logam sing biasane lembaran, bar, tabung utawa kawat banjur tekanan digunakake kanggo ngowahi bentuk logam kanthi nindakake operasi ing ngisor iki: judhul panas, kosong, doyo, slotting, perforating, trim , gunting utawa mlengkung. Kajaba iku, dadi panas billet uga minangka proses sing paling apik ditindakake kanthi formasi panas induksi.

SAMSUNG DIGITAL CAMERAM pemanasan induksi modern nyedhiyakake akeh kaluwihan tinimbang metode pemanas liyane lan umume digunakake kanggo aplikasi ikatan. Pemanasan liwat induksi nyedhiyakake panas sing bisa dipercaya, bisa dibaleni, ora kena kontak lan hemat energi sajrone wektu sing sithik. Pemanasan induksi uga cocog kanggo proses produksi salaras amarga bisa ngasilake siklus panas sing bisa diulang, cepet lan akurat.

Formulir Panas lan Forging, stamping panas lan ekstrusi kalebu mbentuk bagean sing sadurunge digawe panas nganti suhu resistensi deformasi ora kuwat. Kira-kira suhu pembentuk panas bahan industri sing paling umum digunakake yaiku:

  • Baja saka 1100 nganti 1250 ºC
  • Kuningan 750 ºC
  • Aluminium 550ºC

Sawise dadi panas saka bahan kasebut, operasi pembentuk panas ditindakake ing macem-macem jinis mesin: mesin press dampak mekanik, mesin bending, press ekstrusi hidrolik, lsp.

Bahan wiwitan sing digunakake ing forging ditampilake kanthi bentuk kancing bunder, kothak (billet) utawa bahan batang.

Tungku konvensional (gas, bahan bakar) digunakake kanggo dadi panas bagean, nanging uga induksi bisa digunakake.

Kaluwihan pemanasan induksi:

  • Ngirit materi lan energi plus keluwesan
  • Kualitas sing luwih gedhe
  • Kontrol proses
  • Wektu dadi luwih panas
  • Kurang oksidasi lan produksi skala kurang banget
  • Pangaturan suhu sing gampang lan akurat kanggo ditrapake
  • Ora perlu wektu kanggo tungku sadurunge lan dadi panas pangopènan (contone sawise utawa sajrone akhir minggu yen mbutuhake wektu luwih suwe)
  • Otomatisasi lan pengurangan tenaga kerja sing dibutuhake
  • Kalor bisa diarahake menyang sawijining titik tartamtu, sing penting banget kanggo bagean sing mung duwe siji area pembentuk
  • Efisiensi termal sing luwih gedhe
  • Kondisi kerja sing luwih apik amarga mung panas sing ana ing udara yaiku bagean-bagean kasebut

Proses ing forging lan panas mbentuk minangka proses umum ing pabrik sektor industri kayata otomotif, sepur, aerospace, minyak lan gas, rantai lan penempaan.