Iron Tunggal Tepung Tawon

Description

Tepung Wesi Tepung Baja | Tungku Tepung Baja Tepung

Deskripsi Produksi:

1) Sedheng frekuensi wesi wesi leleh induksi

2) Sistem kontrol digital lengkap kanthi akurasi dhuwur

3) Melting baja, wesi, stainless steel, tembaga, aluminium

4) kapasitas 0.15-20

5) Output daya pancet, leleh cepet, efisiensi daya listrik sing apik.

6) Struktur tungku nuklir Steel, hidrolik tilting.

3.Usage:  Tungku induksi leleh baja wesi frekuensi Frekuensi umume digunakake kanggo nyawiji baja, wesi, tembaga, aluminium lan paduan, kanthi efisiensi lebur sing dhuwur, efek hemat listrik sing apik, keseragaman komponen logam sing apik, kurang ngilangi kobong, munggah suhu sing cepet, gampang ngontrol suhu, cocog kanggo kabeh jinis leleh logam.

4.Characters and Advantages:

1) Output daya pancet, leleh cepet, efisiensi daya listrik sing apik.

2) Wiwit-gaya gaya sapuan voltase voltase, adaptasi kanggo keperluan wiwit sing kerep.

Fungsi proteksi sing komprehensif, kayata proteksi overcurrency, proteksi overvoltage, pangreksan matesi, pangreksan voltase, proteksi banyu, lan perlindungan standar, peralatan sing bisa dipercaya ing premis leleh kacepetan.

4) Gampang operate, cocok kanggo kabeh proses casting.

 

Karakteristik produk 

-Efficient

Tungku leleh tungku siji bisa dadi <40 menit! faktor daya tungku mesthi tekan negara paling dhuwur (≧ 0.96)!

Sajrone peleburan, ora ana alap kepriye cara owah-owahan furnace, sumber tenaga frekuensi medium tansah output daya lengkap. Mangkene, tanpa nyetel manual operator, proses kabeh saka smelting nganti akhir, pasokan daya frekuensi intermedi bakal tansah bisa ngirim daya maksimum menyang tungku.

 

-Energy saving

Indeks konsumsi energi banget (wesi besi watara 530 kwh / T)! Dibandhingake karo power parallel inverter ing daya listrik sekitar 20%.

-Harmonika

Nampa nilai hibah sing saiki lan voltase sing diijinake kanthi harmonik internasional!

Kanthi nggunakake seri pasokan daya rectifier sing lengkap, ing kabeh proses kerja rectifier tansah ana ing kondisi full open (setara karo rectifier diode), ora ngasilake harmonik sing luwih dhuwur, ora polusi dhasar kanggo jaringan daya, ora kena pengaruh operasi substasi reaktif kapasitor kompensasi daya.

-Gambar

desain koil induksi firs kelas kanthi efektif bisa nyuda kerugian koil.

Kerusakan coil induksi tungku frekuensi medium nyatakake 25% saka total daya, sahingga desain ilmiah lan nyoto koil kasebut penting banget. Nalika ngrancang coil, kita nggunakake tembaga anoksik TU1 kualitas tinggi ing tembaga aluminium, lan kumparan kumparan nggunakake pigura perak dhuwur, sing duwe konduktivitas dhuwur lan mundhut cilik. Kanggo mesthine spasi paling apik, bahan-bahan jampel sing ditenun antarané, tingkat insinyur apik lan efisiensi termal listrik maksimum ditampa.

 

Perlindhungan Stabil & Lingkungan

-Stabilisasi

Pilihan komponen standar sing dhuwur kanggo njamin stabilitas peralatan.

①Hose selang karbon bebas tekanan tinggi lan klem stainless steel 304: awet!

② Serat transmisi serat optik serat optik pemicu: kemampuan kuat anti-gangguan dan operasi stabil

③Hyristor platform heavy quality khusus, radiator kipas banyu tipe persegi (HengYang Patent No.): nggunakake luwih nyaman!

④ Kapasitor khusus: struktur horisontal, cangkang njaba sing luwih aman, kanthi nggunakake kekuatan aluminium alloy magnesium, luwih anti korosi lan luwih tahan lama.

⑤ Tembaga tembaga sing kondhang: Tembaga gedhe, kandel bisa ngurangi mundhut panas lan ngirit energi! Tembaga sing nutupi permukaan lan anti-oksidasi lapisan, permukaan kontak luwih konduktif, katon ora mandheg lan ndadekake luwih ayu!

⑥ Switch (pertukaran): nalika tungku diganti utawa ditindhes, bisa kanggo ngontrol kegagalan listrik saka salah sawijining pawon tanpa nyebabake operasi normal tungku liyane. Rancangan safety and humanization.

⑦Pembayaran panas sistem (HengYang Patent No.): kanggo njaga suhu banyu ing cooling ing peralatan, lan kanggo nyegah banyu hard njaba saka ngetik daya. Care kanggo nyuda kegagalan piranti.

tungku lebur medium frekuensi

-Environmental protection

Tungku Induksi Peleburan Baja Wesi kanthi pemanasan induksi kanthi nggunakake angin puyuh lan tutup tungku pengawetan panas sedhot, tutup debu (dering) liwat udara tartamtu nyerep bledug, gas sampah sing digawe ing peleburan, nggayuh lan ningkatake efek emisi gas buang, kanggo memenuhi persyaratan desain pambiji dampak lingkungan.

 

Tipe Utama lan Parameter Teknis:

Input daya (50 / 60HZ)Output dayaEnergi biaya ton (KWH / T)
Tipe EAF Kapasitas tungku listrikRated daya (KW)Tegangan mlebu (V)Saiki baris mlebu (A)Rectifying pulse numberKapabilitas trafo rectifier (KVA)Tegangan DC (V)Langsung saiki (A)Tegangan frekuensi medium (V)Frekuensi interval KHZKatun lebur (Min)Cast ironTembaga abangKuninganaluminium
GW – 0.35T2503804006Telung phase 315500500750120-45560420390540
GW – 0.5T3503805606Telung phase 4005007007500.830-50550410380530
GW – 0.75T5003808006Telung phase 63050010007500.840-50550410380530
GW – 1T800380

750

1280

656

6

6

Telung phase 1000

Telung phase 1000

500

990

1600

808

750

1480

0.740-50540400370520
GW – 1.5T1000380

750

800

820

12

6

Gunggung telung phase 1250

Telung phase 1250

500

990

1000

1010

750

1480

0.740-60530390360510
GW – 2T1400750

750

1148

574

6

12

Telung phase 1800

Gunggung telung phase 1800

990

990

1414

707

1480

1480

0.545-60520380350500
GW – 3T200075082012Gunggung telung phase 2500990101014800.550-70510370340490
GW – 5T3000950114012Gunggung telung phase 40001260119019000.350-80500360330480
GW – 10T6000950228012Gunggung telung phase 80001260238019000.350-90490350320470
GW – 15T8000950152024Papat tiga phase 100001260159019000.350-90480340310460
GW – 20T10000950190024Papat tiga phase 125001260198019000.2550-90470330300450
GW – 30T15000950285024Papat tiga phase 200001260298019000.2550-90470330300450
Suhu ing tungku: Baja 1650 ℃ Besi cor 1450 copper Tembaga abang 1150 ℃ Kuningan 1000 ℃ Aluminium 700 ℃ Seng 400 ℃

※ Kapasitas tungku peleburan baja listrik adhedhasar kerapatan baja 7.8 (Kapasitas aluminium 2.7, supaya aluminium bobot sing padha: daya sing cocog padha, lan kapasitas sing luwih gedhe X XUMN kaping badan taneh)

※ Wektu leleh lan ton konsumsi daya duwe hubungan penting karo daya sing cocog karo peralatan, wangun bahan mentah, kerapatan materi mentah, keahlian pekerja,

※ Ing formulir ing ndhuwur, "konsumsi daya ton (kwh / T)" minangka seri konsumsi daya anyar, sing bakal nganggo 15% utawa luwih saka pasokan listrik ing pasokan listrik IF paralel umum

Configuration Konfigurasi peralatan: pasokan listrik frekuensi medium, kabinet kapasitor, awak tungku (cangkang baja utawa cangkang aluminium), sistem pemasangan stasiun hidrolik (utawa reduker), kabel pendingin banyu lsp;

※ Ndhuwur yaiku data produk standar, bisa ngrancang daya beda miturut pamakean pengguna, produk non standar karo kacepatan leleh sing beda.

logam wesi leleh tungku tungku logam leleh

Enquiry Product