Industrial Forging Furnace With Induction

Description

Industrial Forging Furnace With Induction

specifications

1 Yen induksi tempering forging ing industri metallurgical,
2 industri pengecoran,
3 Forging industry,
4 Industri perawatan panas,

Kaping NilaiKG10-5010015025035050075010001500
daya diratingKW501001001301802504506001000
voltase inputV380380380380380380380380-2380-2
Kapasitas transformatorKVA601201201502003155008001500
Tegangan metuV750750750750750750150025002500
Frekuensi outputKHZ2.51111110.80.8
Wektu lelehmin10-4010-4020-5020-5020-5020-5025-5530-6030-60
Konsumsi daya (baja)Kw.h / T900850850800750700650620600
Konsumsi daya (wesi besi)Kw.h / T850800800750700650630610580
Konsumsi daya (tembaga)Kw.h / T500500500490480480400390380
Konsumsi daya (aluminium)Kw.h / T780750750710670620600570540
Pendinginan banyuT / h3557810151825

1. Generasi anyar efek hemat energi saka tungku induksi IF duwe pengaruh cilik saka daya, penempaan & leleh efisiensi tinggi, keseragaman suhu, ilang oksidasi cilik, gampang dikontrol, efek isolasi termal iku apik lan sapanunggalane. Yen sistem kontrol tungku induksi nggunakake teori konversi daya AC-DC sing dikontrol silikon, kontrol non-relay digital, kanthi reliabilitas sing dhuwur lan frekuensi operasi sing dhuwur kanggo kemampuan anti-jamming kanthi pelacakan otomatis, proses kerja tanpa intervensi manungsa, kanthi otomatis cocog karo beban lan kekuwatan Kanthi arus listrik, voltase, fase kekurangan, kemampuan proteksi tekanan banyu ora cukup sing ngidini kegagalan piranti nalika operasi ora bakal ngrusak komponen, nyuda panggunaan biaya peralatan lan perawatan. Kanthi panas sing nyusup, leleh, nyenyet, perawatan panas, sinter, kayata ndhukung panggunaan kristal tunggal. Bisa nambah sistem umpan balik suhu, komposisi sistem penyesuaian otomatis loop tertutup: nambah suhu pamisahan sing dipasang ing mesin, supaya bisa entuk suhu penempaan sing cocog ing stasiun benda kerja. Tambahan antarmuka khusus, nampa PLC utawa "antarmuka mesin-mesin", kontrol mesin industri lan sistem pemanas kanggo nggayuh kontrol cerdas, ditambah karo instrumen kontrol suhu cerdas kanggo kontrol suhu presisi implementasi peleburan & formasi panas.

2 tungku induksi kalebu:
Kothak listrik, kabinet kapasitor, awak pawon (aluminium utawa baja), mesin (hidrolik) Pour instalasi pemanas, distributor banyu, jamur kincir (grafit, kincir besi, kabel dingin), konektor Tembaga

3 ndhukung peralatan opsional:
Menyang baris transformer, papan adol tegangan dhuwur, sistem pendingin banyu, ngganti saklar tungku, alat bantu kebocoran tungku, lining piranti lentur

=

Enquiry Product