Tungku Listrik Induksi Listrik

Description

Tungki Listrik Induksi Listrik dengan Alat Listrik Listrik

Karakteristik utama:

  • Luwih apik penetrasi Pemanasan lan malah suhu ing lebet logam leleh.
  • Kekuwatan lapangan MF bisa nyengkuyung kolam leleh kanggo entuk kualitas leleh sing luwih apik.
  • Lebur jumlahe maksimum kanthi mesin rekomendasi miturut tabel ing ndhuwur wektu leleh 30-50 menit, leleh pertama nalika tungku adhem, lan butuh wektu udakara 20-30 menit kanggo leleh mengko nalika tungku wis panas.
  • Cocog kanggo leleh baja, kobongan, perunggu, emas, perak lan aluminium, sternum, magnesium, stainless steel.

 

modelDW-MF-15DW-MF-25DW-MF-35DW-MF-45DW-MF-70DW-MF-90DW-MF-110DW-MF-160
Input daya max15KW25KW35KW45KW70KW90KW110KW160KW
voltase input70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V70-550V
Masuki daya kekuwatan3phases,380V±10%,50/60HZ
Frekuensi osilasi1KHZ-20KHZ, miturut aplikasi, normal babagan4KHZ, 8KHZ, 11KHZ, 15KHZ, 20KHZ
Daur ulang tugas100% 24hours karya
bobot50KG50KG65KG70KG80KG94KG114KG145KG
Cubage (cm)27 (W) x47 (H) x56 (L) cm35x65x65cm40x88x76cm

 

Kemampuan leleh maksimum:

modelBaja lan Stainless SteelEmas, Perakaluminium
DW-MF-15 Melting Furnace5KG utawa 10KG3KG
DW-MF-25 Melting Furnace4KG utawa 8KG10KG utawa 20KG6KG
DW-MF-35 Melting Furnace10KG utawa 14KG20KG utawa 30KG12KG
DW-MF-45 Melting Furnace18KG utawa 22KG40KG utawa 50KG21KG
DW-MF-70 Melting Furnace28KG60KG utawa 80KG30KG
DW-MF-90 Melting Furnace50KG80KG utawa 100KG40KG
DW-MF-110 Melting Furnace75KG100KG utawa 150KG50KG
DW-MF-160 Melting Furnace100KG150KG utawa 250KG75KG

 

specifications:

Bagian utama sistem tungku lebak:

  • MF Induction Heating Generator.
  • Tilting Melting Furnace.
  • Kapasitor Kompensasi
=

Enquiry Product