Plastor Plastik Ultrasonik Kanggo Solusi Proses Las Plastik

Description

Tukang las plastik ultrasonik | tukang las ultrasonik | mesin las plastik ultra sonik kanthi Chasing Frekuensi Otomatis

 ♦ nguber frekuensi otomatis kanthi otomatis, cocok kanggo macem-macem ukuran las las lan cetakan desain sing beda, kisaran frekuensi ngoyak otomatis: ± 400HZ

Tuladha: ultrasonik 15KHZ, frekuensi cet ing 14.4-15.2KHZ bisa traceability frekuensi otomatis

♦ Panggunaan komputer CPU kanggo ngawasi macem-macem program iku cepet lan adaptasi. Fungsi "ngawasi proteksi sistem" sistem proteksi internal bakal nanggepi kahanan ing ngisor iki: suhu dhuwur banget lan tekanan banget, sing nyebabake kakehan. Saiki generator ultrasonik sing gedhe banget, ngeculake kepala solder, transduser utawa transduser, gagal sirkuit generator, lsp.

♦ Tuning otomatis mbisakake generator ultrasonik kanggo nglacak lan menehi ganti rugi kanggo owah-owahan frekuensi kepala las. Nalika suhu dhuwur banget, pas ing sisih ndhuwur sirah las utawa lebu ing endhas, pangowahan frekuensi iki bakal kedadeyan.

♦ sistem amplitudo konstan kanthi otomatis. Amplisis ultrasonik bisa diatur saka 50% nganti 100% tanpa langkah kanggo adaptasi karo macem-macem karya las.

♦ Kanthi IGBT, kacepetan reaksi 100 kali luwih cepet tinimbang tabung daya gel silika tradisional.

model1520A1526A1532A1542A
frekuensi15KHz
Power 2000W 2600W 3200W 4200W
 Voltase 220V
kapasitas10-20 kaping / mnt
Bentuk nyetirPneumatic
Panjang Stroke (Horn Journy)75mm100mm
Wektu Output0.01-9.99S ​​Laras
Area LasΦ100Φ200Φ300Φ400
ListrikAC
Mode kontrolKontrol nomer
Nggawe tekanan udara1-7 bar
bobot 90KG 90KG 90KG 120KG
dimensi450 * 750 * 1100mm760 * 1000 * 1950mm

Fitur utama
1. Plester Plastik ultrasonik, nyetel kanthi manual, gampang digunakake lan perawatan.
2. Las miturut wektu, wektu tundha, wektu las lan wektu ditahan. Tekanan kerja bisa diatur.
4. Bagian pneumatik impor sing presisi lan berkualitas tinggi
5. Transduser lan penguat kualitas tinggi.
6. Proteksi awake dhewe: Penyimpangan Frekuensi Saiki, Suhu-Suhu
7. Kasedhiya kanthi 4 frekuensi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz lan 40 KHz.
8. Pangowahan aplikasi cepet, kekuatan las las sing dhuwur.
9. Cocog kanggo cadence dhuwur lan wektu siklus cendhak.

cetakan las ultrasonik sungu-ultrasonik

aplikasi:

Mesin Plastik Plastik Ultrasonik \ Mesin plastik las ultrasonik akeh digunakake ing industri otomotif, industri elektronik, industri medis, peralatan rumah tangga, klambi tenunan, perlengkapan kantor, industri kemasan, industri dolanan, lan liya-liyane.

Industri otomotif: bagean awak plastik, lawang mobil, dashboard otomotif, lampu, cermin, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, lonjakan reflektif, bumper, kabel, filter plastik kanggo motor, Radiator, tangki cairan rem, cangkir minyak, tangki air, bahan bakar tank, selang udara, pembersih knalpot, piring nampan, lan liya-liyane.

Elektronik Plastik: meter banyu prabayar, peralatan komunikasi, telpon tanpa kabel, aksesoris ponsel, kasus ponsel, kasus baterai, charger, katup pemeliharaan sing diatur karo baterai asam-timbal, disket 3-inci, disk U, kertu SD, kertu CF, sambungan USB, Bluetooth piranti, lan liya-liyane.

Alat tulis: folder, album, kothak lempitan, papan kothong PP, gelung pena, kartrid tinta, kartrid toner, lan liya-liyane.

Produk medis lan Saben Dina: jam tangan, peralatan dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, aksesoris ponsel, sikat lembut emas, lan kabutuhan saben dinane, nangani, tutup keamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, Setrika listrik, ceret listrik, pembersih vakum , speaker, gril nutupi lan logam lan teknik sipil liyane lan liya-liyane.

Produk kesehatan: produk bocah, kasur udara, gantungan sandhangan, persediaan kebon, barang-barang kebersihan dapur, shower, kepala shower, lan liya-liyane.

aplikasi las ultrasonik

aplikasi proses las ultrasonik

mesin plastik las ultrasonik

Mesin welding ultrasonik-ultrasonik welder plastik

Aplikasi Las Ultrasonik: PVC murni, PET utawa plastik kanthi luwih saka 20% isi PVC ditutup kanthi panas, disegel kulit kulit, utawa disegel panas kain, lan bahan tujuan khusus liyane bisa diolah; kisaran aplikasi kalebu embossing sepatune sepatu lan topi, embossing sandhangan, dolanan, merek dagang, tas, peralatan Hujan, alat tulis, kothak lipat, tas CD, tas kemasan, kothak mripat, album, album foto, kertu bisnis, notepad, produk elektronik, alat, alat olahraga sealing panas, sealing kemasan blister batere, lsp; biasane digunakake ing plastik, Elektronik, peralatan listrik, suku cadang mobil, kemasan, perlindungan lingkungan, peralatan medis, kain non-anyaman, dolanan, alat komunikasi lan industri liyane.

Produsen mesin las Plastik Ultrasonik

=

Enquiry Product