Induksi Annealing Steel Tube

Description

Induction Annealing Steel Tube-Copper Tubing-Pipe With High Frequency Heating Units

Tujuane Panas tabung baja nganti 2000 ºF (1093 ºC) ing swasana sing ora subur
Bahan 0.1 "(2.54mm) diameter tabung stainless steel
Suhu 2000 ºF
Frekuensi 323 kHz
Peralatan • Sistem pemanas induksi DW-UHF-6kW, dilengkapi workhead remot sing ngemot siji kapasitor 1.0μF.
• Koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake khusus kanggo aplikasi iki.
Proses Koil koordinator rong puteran digunakake kanggo dadi panas tabung stainless steel. Proses anil ana ing atmosfer sing ora bisa nyegah oksidasi. Tabung stainless steel dilebokake ing atmosfer sing lengang lan dadi panas nganti 2000 ºF (1093 ºC) sajrone 15 detik kanggo nggayuh ciri sing dikarepake.
Asil / Keuntungan Pemanasan induksi nyedhiyakake:
• Proses cepet, bisa dikontrol
• Kalorake wilayah cilik ing toleransi produksi sing tepat
• Pemanasan tanpa tangan sing ora kalebu katrampilan operator kanggo pabrik
• Malah panyebaran pemanasan

Dhuwur_Frequency_Induksi_Panasan_Annealing_Steel-Tubing

Enquiry Product