stres relief perawatan panas kanthi induksi

Description

stres relief relief panas karo induksi, stres relieving sawise welding, preheating kanggo welding, welding induksi kirim, selimut preheat welding, logam preheating induksi sadurunge welding, kirim perawatan panas welding

aplikasi:

  • Pre-heating: Kanggo lapisan, mlengkung, pas, unfitting, welding.
  • Pengiriman panas pas welding: Tangki, ketel, utawa proyek logam liyane
  • Pemanasan: Pemanasan lembaran logam, Pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur
  • Pemanasan pipa: Oil pipelines, pipeline gas, pipeline water, pipeline petrochemical and pipeline material

fitur:

  • Digital Tampilan lan Nyetel kanggo paramèter, kaya daya output lan setelan suhu.
  • Efisiensi Tinggi: Daya Listrik diowahi sacara langsung marang daya panas kanthi mundhut daya kurang.
  • Alert Gagal: Sawise operasi ana, weker swara diaktifake lan kothak kesalahan ditampilake ing layar tutul PLC.
  • Desain Modul Terpadu: Sistem luwih stabil lan biaya sing murah kanggo pangopènan.
  • Perrekam digital karo printer pilihan bisa ngrekam data suhu lan nggawe tren grafik perkembangan kemajuan.
  • Pengukuran akurat kanggo suhu: Multi-titik kanggo ndeteksi suhu; Saluran 6 kanggo kontrol suhu kanthi toleransi ± 3 ° C; Pemanasan merata.
  • Air Cool System ngidini sistem kerja ing kahanan ultra: -30 º C ~ 50º C
  • IGBT Module: Kita nggadhahi teknologi IGBT lanjutan.
  • Smart Control: Kabeh operasi mikro diitung lan dikontrol liwat layar tutul PLC.
  • Gampang Nginstal: Kopling cepet-release.
  • Gampang Kanggo Pindhah: Liwat Sistem Ngangkat Mata utawa Roda.
  • Aman: Nglindhungi otomatis kanggo Gagal Daya.
  • Konektor Universal: Water-proof; Isolasi.
modelMYD-40MYD-50MYD-60MYD-80MYD-100MYD-120
input Power3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output2KHZ ~ 36KHz
output Power40KW50KW60KW80KW100KW120KW
Input Saiki60A75A90A120A150A180A
bobot130KG136 KG140 KG145 KG168 KG180 KG
Size800 * 560 * 1350mm
Size packing900 * 660 * 1560mm
=

Enquiry Product