Air Cooling Induction Heating System

Description

Seri MYD saka Air Cooling Induction Heating System digunakake kanggo weld, lentur, piping, lapisan, pas, relief stres, pre-weld lan perawatan panas sawise-weld.

fitur

  • Air cooling: nggarap kanthi apik -10 ℃ -40 ℃
  • Daya pemanas induksi: Panas proyek kerja kanthi kemul jampel. Kacepetan panas paling dhuwur lan efisiensi pemanasan kanthi energi ilang.
  • Layar sentuh PLC: Intuisi kanggo ndeleng lan gampang operate.
  • Koil induksi lembut: Gampang angin ing potongan karya sing beda.
  • Pembukaan coil Induksi bukaan: gampang operate lan pindhah.
  • Suhu rekaman: Ngrekam kuwalitas panas kabeh.
  • Kontrol Suhu: Pemanasan miturut rincian syarat pemanasan kanthi toleransi ± 3.

aplikasi:

  • Pre-heating: Kanggo lapisan, mlengkung, pas, unfitting, welding.
  • Pengiriman panas pas welding: Tangki, ketel, utawa proyek logam liyane
  • Pemanasan: Pemanasan lembaran logam, Pemanasan cetakan, kapal, bathi seng, bagean logam gedhe & ora teratur
  • Pemanasan pipa: Oil pipelines, pipeline gas, pipeline water, pipeline petrochemical and pipeline material

fitur:

  • Digital Tampilan lan Nyetel kanggo paramèter, kaya daya output lan setelan suhu.
  • Efisiensi Tinggi: Daya Listrik diowahi sacara langsung marang daya panas kanthi mundhut daya kurang.
  • Alert Gagal: Sawise operasi ana, weker swara diaktifake lan kothak kesalahan ditampilake ing layar tutul PLC.
  • Desain Modul Terpadu: Sistem luwih stabil lan biaya sing murah kanggo pangopènan.
  • Perrekam digital karo printer pilihan bisa ngrekam data suhu lan nggawe tren grafik perkembangan kemajuan.
  • Pengukuran akurat kanggo suhu: Multi-titik kanggo ndeteksi suhu; Saluran 6 kanggo kontrol suhu kanthi toleransi ± 3 ° C; Pemanasan merata.
  • Air Cool System ngidini sistem kerja ing kahanan ultra: -30 º C ~ 50º C
  • IGBT Module: Kita nggadhahi teknologi IGBT lanjutan.
  • Smart Control: Kabeh operasi mikro diitung lan dikontrol liwat layar tutul PLC.
  • Gampang Nginstal: Kopling cepet-release.
  • Gampang Kanggo Pindhah: Liwat Sistem Ngangkat Mata utawa Roda.
  • Aman: Nglindhungi otomatis kanggo Gagal Daya.
  • Konektor Universal: Water-proof; Isolasi.
modelMYD-40MYD-50MYD-60MYD-80MYD-100MYD-120
input Power3 * 380VAC (Standar), 3 * 220VAC (Opsional), 3 * 440VAC (Opsional)
Frekuensi Output2KHZ ~ 36KHz
output Power40KW50KW60KW80KW100KW120KW
Input Saiki60A75A90A120A150A180A
bobot130KG136 KG140 KG145 KG168 KG180 KG
Size800 * 560 * 1350mm
Size packing900 * 660 * 1560mm

Pemasok indikator MYD kanggo compare sing tahan panas:

  • Seragam
  • High Speed
  • Hemat Energi: 30-80%

Aksesoris

 

 

=

Enquiry Product