sistem pemanasan induksi magnetik

Description

Sistem pemanasan induksi magnetik IGBT

Karakteristik utama:

  • Modul IGBT lan teknologi pembalik, kinerja sing luwih apik, keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pemeliharaan sing luwih murah;
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing maksimum output daya;
  • status daya konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi temenan kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • tampilan pemanasan listrik lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating;
  • fungsi multi-tampilan, kanthi tampilan luwih saka saiki, liwat tegangan, gagal banyu, kegagalan phase lan laden ora sah lan liya-liyane, mesin bisa direksa saka ngrusak lan mesin bisa didandani kanthi gampang.
  • gampang kanggo instal, instalasi bisa rampung dening wong ora profesional banget, banyu sambungan lan daya bisa rampung ing sawetara menit.
  • bobot cahya, ukuran cilik.
  • beda wujud lan ukurane induksi pemanas induksi bisa diganti kanthi gampang dadi panas bagean sing beda.
  • kauntungan model kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode pemanasan lan wektu tetep bisa dipratetepake, kanggo mujudake kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.
  • model sing dipisahake dirancang kanggo pas karo lingkungan sing kotor, penggerak bisa dilebokake ing papan sing resik kanggo ningkatake kehandalan; kanthi ukuran cilik lan bobot cahya saka trafo sing dipisahake, iku trep kanggo digunakake ing baris produksi lan kanthi gampang dirakit nang mesin utawa mekanisme pindah.
SeriesmodelInput daya MaxInput saiki MaxFrekuensi osilasiinput voltaseDaur ulang tugas
MF

.

DW-MF-15 Induction Generator15KW23A1KHz-20KHz Miturut aplikasi3phases380V ± 10%100%
DW-MF-25 Induction Generator25KW36A
DW-MF-35Induction Generator35KW51A
DW-MF-45 Induction Generator45KW68A
DW-MF-70 Induction Generator70KW105A
DW-MF-90 Induction Generator90KW135A
DW-MF-110 Induction Generator110KW170A
DW-MF-160 Induction Generator160KW240A
DW-MF-300 Induction Generator300KW400A
DW-MF-45 Induction Heating Rod Forging Furnace45KW68A1KHz-20KHz3phases380V ± 10%100%
DW-MF-70 Induction Heating Rod Forging Furnace70KW105A
DW-MF-90 Induction Heating Rod Forging Furnace90KW135A
DW-MF-110 Induction Heating Rod Forging Furnace110KW170A
DW-MF-160 Rod Pemanasan Induksi Palsu Tungku160KW240A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-1515KW23A1K-20KHz3phases380V ± 10%100%
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-2525KW36A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-3535KW51A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-4545KW68A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-7070KW105A
Tungku Peleburan Induksi DW-MF-9090KW135A
DW-MF-110 Induction Melting Furnace110KW170A
DW-MF-160 Induction Melting Furnace160KW240A
DW-MF-110 Induction Hardening Equipment110KW170A1K-8KHz3phases380V ± 10%100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment160KW240A
HF

.

Seri DW-HF-15DW-HF-15KW15KVA32A30-100KHzTahap tunggal 220V80%
Seri DW-HF-25DW-HF-25KW-A25KVA23A20K-80KHz3phases380V ± 10%100%
DW-HF-25KW-B
Seri DW-HF-35DW-HF-35KW-B35KVA51A
Seri DW-HF-45DW-HF-45KW-B45KVA68A
Seri DW-HF-60DW-HF-60KW-B60KVA105A
Seri DW-HF-80DW-HF-80KW-B80KVA130A
Seri DW-HF-90DW-HF-90KW-B90KVA160A
Seri DW-HF-120DW-HF-120KW-B120KVA200A
Seri DW-HF-160DW-HF-160KW-B160KVA260A
UH

.

F

.

 

DW-UHF-4.5KW4.5KW20A1.1-2.0MHzSingle phase220V ± 10%100%
DW-UHF-6.0KW6.0KW28A
DW-UHF-10KW10KW15A100-500KHz3phases380V ± 10%100%
DW-UHF-20KW20KW30A50-250KHz
DW-UHF-30KW30KW45A50-200KHz
DW-UHF-40KW40KW60A50-200KHz
DW-UHF-60KW60KW90A50-150KHz

aplikasi

1. Pemanasan (tempa panas, pas panas lan peleburan)

Penipuan Panas Induksi tujuane nggawe potongan suhu kerja (bahan sing beda-beda mbutuhake suhu sing beda-beda) dadi bentuk liyane liwat penempaan press kanthi bantuan press press, mesin tempa utawa peralatan liyane, kanggo instansi, ekstrusi panas kasus jam tangan, flan jam tangan, gagang, cetakan aksesoris, pawon lan meja, barang seni, bagean standar, pengikat, bagean mekanik digawe, kunci tembaga, paku keling, pin baja lan pin.

Pemasangan panas nuduhake sambungan logam utawa logam sing beda karo non-logam liwat pemanasan adhedhasar prinsip ekspansi panas utawa smelting panas, kanggo conto, welding inti inti tembaga saka radiator komputer nganggo sheet aluminium lan web speaker, senyawa baja lan plastik tabung, panyegelan saka aluminium foil (tempel tempel waos), rotor motor lan panyegelan elemen pemanas listrik tubular.

Peleburan utamane kanggo nyawiji logam dadi cair kanthi nggunakake suhu dhuwur, sing utamane ditrapake kanggo peleburan wesi, baja, tembaga, aluminium, seng uga macem-macem logam mulia.

2. Pangobatan Panas (lumahing padharan)

Quench kanggo macem-macem perangkat keras lan alat, kayata plier, kunci, palu, kapak, alat sekrup lan gunting (gunting kebon).

Quench kanggo macem-macem peralatan mobil lan motor, kayata crankshaft, rod penghubung, pin piston, rodha chain, rodha aluminium, katup, poros lengan rock, poros semi drive, poros cilik lan garpu. Piranti listrik sing beda, kayata gir lan sumbu.

Quench kanggo alat mesin, kayata lathe deck lan guide rail.

Quench kanggo macem-macem bagian logam hardware lan bagean mesin, kayata poros, gir (roda rantai), cam, chuck lan clamp, lsp.

Quench kanggo cetakan perangkat keras, kayata cetakan ukuran cilik, aksesoris cetakan lan bolongan cetakan njero.

3. Welding (welding braze, soldering perak lan brasil)

Las macem-macem alat nglereni perangkat keras, kayata alat berlian, alat abrasif, alat pengeboran, pisau gergaji paduan, pemotong paduan keras, pemotong penggilingan, reamer, alat perencanaan lan bit tengah sing padhet.

Las macem-macem gadget mekanik hardware: Solder perak lan induksi brazing logam kanthi macem-macem utawa macem-macem jinis, kayata toilet hardware lan produk pawon, wadhah tembaga sing adhem, pas dekorasi lampu, cetakan cetakan presisi, gagang perangkat keras, eggbeater, baja aloi lan baja, baja lan tembaga uga tembaga lan tembaga.

Las ngisor pot majemuk utamane ditrapake kanggo las braket bunder, kothak uga dhasar pot kosong sing ora teratur. Iki uga ditrapake kanggo welding braze kosong saka logam liyane.

Pengelasan cakram pemanas ketel banyu panas listrik utamane nuduhake las braze saka basis datar stainless steel, lembaran aluminium lan elemen pemanas listrik tubular kanthi macem-macem bentuk.

3. Annasi (tempering lan modulasi)

Annealing macem-macem produk stainless steel, kayata cekungan stainless steel, kaleng anil lan extruded, pinggiran lempitan anil, wastafel anil, tabung stainless steel, barang-barang meja lan cangkir.

Annealing macem-macem bahan kerja logam liyane, kayata kepala bola golf, isyarat, kunci kuningan, alat tembaga hardware, gagang pisau dapur, pisau, wajan aluminium, jubin aluminium, radiator aluminium lan macem-macem produk aluminium.

Prinsip Pemanasan Induksi

Frekuensi konversi pemanasan induksi elektromagnetik utawa pemanasan induksi sing cendhak minangka cara kanggo dadi panas bahan logam kanthi ngowahi pasokan listrik frekuensi dadi sawetara tartamtu adhedhasar prinsip induksi elektromagnetik. Utamane ditrapake kanggo kerja panas logam, perawatan panas, las lan leleh. Teknik pemanasan jinis iki uga ditrapake kanggo industri pengepakan (kayata penyegelan aluminium foil sing digunakake ing industri obat lan panganan), bahan semikonduktor (kayata silikon monokristalin ekstrusi lan bagian logam sing nemplekake kanggo kaca mobil).

Dhasar sistem pemanas induksi kalebu koil induksi, sumber daya AC lan potongan-potongan kerja. Koil induksi bisa digawe kanthi macem-macem bentuk saben obyek sing digawe panas. Koil disambungake karo sumber daya sing nyedhiyakake arus bolak-balik kanggo koil. Arus bolak-balik sing diduweni koil bisa nggawe medan magnet bolak-balik sing ngliwati potongan-potongan kerja kanggo ngasilake aliran eddy kaya sing dibutuhake kanthi dadi panas.

Keuntungan sistem pemanasan induksi manetik

  1. Dadi panas cepet: tingkat minimal pemanasan kurang saka 1 detik (laju pemanasan kasedhiya kanggo nyetel lan kontrol).
  2. Jangkoan pemanasan sing wiyar: bisa digunakake kanggo panas macem-macem bagian logam (ngganti koil induksi sing bisa dicopot saben ngalih operasi sing beda).
  3. gampang instalasi: bisa digunakake yen wis nyambung karo sumber daya, kumparan induksi uga pipa pasokan banyu lan pipa munggah; ukurane cilik lan bobote entheng.
  4. Operasi gampang: sampeyan bisa sinau ngoperasikake sajrone sawetara menit.
  5. Cepet wiwitan: bisa diwiwiti kanggo nindakake operasi dadi panas yen kasedhiya banyu lan pasokan listrik.
  6. Kurang konsumsi daya: Yen dibandhingake karo peralatan frekuensi tinggi tabung vakum konvensional, bisa ngirit daya udakara 70%. Ukuran tenaga sing luwih cilik, konsumsi daya sing luwih murah.
  7. Efektivitas dhuwur:nduweni fitur kayata pemanasan seragam (ditrapake kanggo nyetel jarak koil induksi kanggo mesthekake suhu sing cocog kaya sing dibutuhake saben bagean kerja), pemanasan cepet lan cakrawala oksik sing winates, lan bisa ngindhari sampah sawise anil.
  8. Perlindhungan lengkap:nduweni fungsi kayata indikasi alarm overpressure, over-current, overheat lan kekurangan banyu uga kontrol lan proteksi otomatis.
  9. Suhu sing bisa dikendhaleni: ditrapake kanggo ngontrol suhu kanggo bagean kerja sing dadi panas saben wektu pemanasan sing wis ditemtokake, lan mula bisa ngontrol suhu panas ing titik teknis tartamtu.
  10. Desain muatan lengkap lengkap: bisa terus-terusan sajrone 24 jam.
  11. Ukuran cilik lan bobot entheng: bobote mung sawetara puluhan kilogram, papan sing diwatesi kanthi winates bisa ngirit ruangan bengkel kanthi efektif.
  12. Penghapusan voltase dhuwur: ora mbutuhake trafo langkah-langkah sing bisa ngasilake udakara sepuluh ewu voltase, mula bisa njamin keamanan maksimum.

=

Enquiry Product