Sistem Pemanasan Induksi Frekuensi Ultraudio

Description

Sistem Pemanasan Induksi Frekuensi Ultraudio

Sistem pemanasan induksi frekuensi ultraudio bisa digunakake kanthi daya 30^300KW lan frekuensi saka 10 nganti 30KHz. Wih sistem kontrol desain digital.Kabeh seri DW-URF bisa nampilake voltase kerja, saiki, frekuensi kerja lan nuduhake kesalahan. Desain kompak ndadekake papan instalasi cilik lan lingkungan kerja sing fleksibel kasedhiya. Minangka profesional produsen mesin pemanas induksi, HLQ uga wis ngetrapake desain resonan seri IGBT sing diwasa lan dipercaya ing desain sirkuit seri URF. Pangopènan seri DW-URF trep lan prasaja. Sembarang operator non-profesional bisa nangani.

Salajengipun, fitur pemanasan cepet lan daya dhuwur seri DW-URF uga nggawe awake dhewe minangka salah sawijining metode pemanasan sing paling hemat energi dibandhingake karo kabeh sistem pemanasan listrik. Generator induksi sistem pemanasan induksi frekuensi ultraudio ngidini peralatan sistem kontrol remot miturut panjaluk pelanggan kanggo panggunaan nyata, kayata antarmuka kontrol daya 0-10V / 4-20mA, RS485 lan RS232. Mesin iki uga bisa digunakake kanthi otomatis ing sistem kontrol eksternal lan cocog kanggo macem-macem aplikasi kayata pemanasan billet, perawatan panas bagean mobil.

Model lan spesifikasi utama

modelDW-URF-30ADW-URF-30ABSDW-URF-40ABSDW-URF-50ABSDW-URF-40ABDW-URF-50ABDW-URF-60AB
Daya output maksimal30KW30KW40KW50KW40KW50KW60KW
frekuensi10-40KHz10-40KHz10-40KHz10-40KHz10-40KHz10-40KHz10-40KHz
Max input current48A48A62A75A62A75A90A
voltase Pakaryan342-430V
voltase input3 phase 380V 50HZ utawa 60HZ
Daur ulang tugas100%
Aliran banyu15L / min
(0.2Mpa)
15L / min
(0.2Mpa)
32L / min
(0.2Mpa)
32L / min
(0.2Mpa)
32L / min
(0.2Mpa)
32L / min
(0.2Mpa)
40L / min
(0.2Mpa)
Generator bobot55KG35KG36KG38KG74KG75KG75KG
Bobot trafox25KG26KG28KG38KG50KG60KG
ukuran generator (mm)600x300x610600x300x610600x300x610600x300x610670x460x830670x460x830670x460x830
Ukuran Transformer (mm)x420x320x330420x320x330420x320x330410x405x390410x405x390470x450x465
 Size690x400x730670x660x730670x660x730670x660x7301010x900x9901010x900x9901010x900x990
 bobot79kg92kg95kg99kg176kg185kg195kg

 

modelDW-URF-80ABDW-URF-100ABDW-URF-120ABDW-URF-160ABDW-URF-200ABDW-URF-250ABDW-URF-300AB
Daya output maksimal80KW100KW120KW160KW200KW250KW300KW
frekuensi10-40KHz10-40KHz10-40KHz8-30KHz8-30KHz8-30KHz8-30KHz
Max input current125A155A185A245A310A380A455A
voltase Pakaryan342-430V
voltase input3 phase 380V 50HZ utawa 60HZ
Daur ulang tugas100%
Aliran banyu50L / min
(0.2Mpa)
50L / min
(0.2Mpa)
68L / min
(0.2Mpa)
68L / min
(0.2Mpa)
80L / min
(0.2Mpa)
80L / min
(0.2Mpa)
100L / min
(0.2Mpa)
Generator bobot130KG130KG138KG145KG185KG192KG198KG
Bobot trafo86KG86KG95KG101KG116KG123KG126KG
ukuran generator (mm)750x550x1065750x550x1065750x550x1165750x550x1065850x600x1850850x600x1850850x600x1850
Ukuran Transformer (mm)410x435x460410x435x460410x435x460410x435x460835x540x595835x540x595835x540x595
Size1160x1040x13201160x1040x13201160x1040x13201160x1040x13201170x1040x2000
890x650x700
1170x1040x2000
890x650x700
1170x1040x2000
890x650x700
 Size282kg282kg305kg316kg275kg
156kg
285kg
168kg
292kg
175kg

Karakteristik utama

  • Teknologi inversi IGBT adhedhasar sirkuit seri LC.
  • Teknologi looping phase ngunci lan saklar alus njamin linuwih apik, éling daya lan nelusuri frekuensi otomatis.
  • Diode rectifier nyebabake faktor daya dhuwur luwih saka 0.95
  • Makarya terus-terusan kanthi siklus tugas 100%, daya bisa langsung diuripake utawa dipateni.
  • Sirkuit protèktif sing sampurna lan desain sistem pendinginan, sing njamin keandalan mesin sing apik.
  • Konsumsi energi sing sithik: ngowahi nganti 97.5% ing ndhuwur energi sing dibuwang dadi panas sing migunani. hemat energi 15% -30% dibandhingake karo mesin pemanasan induksi SCR.
  • Proses sing ramah lingkungan, resik, ora polusi sing bakal mbantu nglindhungi lingkungan, nambah kahanan kerja kanggo karyawan kanthi ngilangi asap, sampah panas, emisi beracun lan swara banter.
  • Operasi lan instalasi gampang lan aman
  • Bisa ngganti cara pemanasan tradisional.

aplikasi

Rod forging, rod hardening.

Bolt, nut forging

Perawatan panas poros, gear, pin, lsp.

Nyusut-pas

Kawat baja lan pipa annealing

Pipa mlengkung.

Brazing

 

Enquiry Product