RF Induction Heating Equipment

Description

Karakteristik utama peralatan pemanasan induksi RF:

  • Modul IGBT lan teknologi pembalik, kinerja sing luwih apik, keandalan sing luwih dhuwur lan biaya pemeliharaan sing luwih murah;
  • 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing maksimum output daya;
  • status daya konstan saiki utawa konstan bisa dipilih kanthi temenan kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur;
  • tampilan pemanasan listrik lan pamanasan frekuensi saiki lan oscillating;
  • fungsi multi-tampilan, kanthi tampilan luwih saka saiki, liwat tegangan, gagal banyu, kegagalan phase lan laden ora sah lan liya-liyane, mesin bisa direksa saka ngrusak lan mesin bisa didandani kanthi gampang.
  • gampang kanggo instal, instalasi bisa rampung dening wong ora profesional banget, banyu sambungan lan daya bisa rampung ing sawetara menit.
  • bobot cahya, ukuran cilik.
  • beda wangun lan ukuran induksi coil bisa diganti kanthi gampang kanggo ngetokake bagean sing beda.
  • kauntungan model kanthi wektu: daya lan wektu operasi periode pemanasan lan wektu tetep bisa dipratetepake, kanggo mujudake kurva pemanasan sing prasaja, model iki disaranake digunakake kanggo produksi batch kanggo nambah repeatability.
  • model sing dipisahake dirancang kanggo pas karo lingkungan sing kotor, penggerak bisa dilebokake ing papan sing resik kanggo ningkatake kehandalan; kanthi ukuran cilik lan bobot cahya saka trafo sing dipisahake, iku trep kanggo digunakake ing baris produksi lan kanthi gampang dirakit nang mesin utawa mekanisme pindah.

Aplikasi utama RF induction heater:

modelDW-HF-90KW
Masuki daya kekuwatan3X380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal90KVA
Frekuensi osilasi30K-80KHz
Input daya max99KVA
Ndhuwur banyu udhara0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current30-160A
Daur ulang tugas100%, 30 ° C
bobot110KG
CubageKomputer host650X350X455mm
Ekstensi700X350X450mm
 Panjang kabel2M
  • perawatan panas saka gear lan batang
  • brazing of diamond tools
  • brazing kettle bottom bottom
  • tabung panas kanggo lapisan
  • panas saka stainless steel prau kanggo annealing
  • brazing saka alat mesin
  • leleh kabeh jinis logam
  • brazing tabung tembaga & kuningan lan konektor ing pabrik manufaktur AC lan sapanunggalane.
  • panas saka rod kanggo forging
  • quenching saka bagean. Etc.
=

Enquiry Product