DW-HF-90kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen lan pemasok mesin induksi sing paling dhuwur yaiku proses induksi brazing, leleh logam industri, forging induction, PWHT, welding preheat induction, shrink fitting, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:
    1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.
    2. Bobot entheng, mung 50-160KG.
    3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.
    4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.
    5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi powertarting digital sing tepat banget bisa nambah stabilitas Heating lan Brazing.
Spesifikasi:
modelDW-HF-90KW
Masuki daya kekuwatan3X380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal90KVA
Frekuensi osilasi30K-80KHZ
Input daya max99KVA
Ndhuwur banyu udhara0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current30-160A
Daur ulang tugas100% 30 ° C
bobot110KG
CubageKomputer host650X350X455mm
Ekstensi700X350X450mm
 Panjang kabel2m

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-catalogue.pdf" judhul = "katalog pemanasan induksi"]

Enquiry Product