DW-HF-60kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen lan pemasok mesin induksi sing paling dhuwur yaiku proses induksi brazing, leleh logam industri, forging induction, PWHT, welding preheat induction, shrink fitting, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:
    1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.
    2. Bobot entheng, mung 70-110KG.
    3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.
    4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.
    5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi powertarting digital sing tepat banget bisa nambah stabilitas Heating lan Brazing.
Spesifikasi:
modelDW-HF-60KW
Masuki daya kekuwatan3X380V, 50-60HZ
Maksimal daya maksimal60KVA
Frekuensi osilasi30K-80KHZ
Input daya max66KVA
Ndhuwur banyu udhara0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current20-120A
Daur ulang tugas100% 30 ° C
bobot90KG
CubageKomputer host650X285X610mm
Ekstensi510X285X430mm
Panjang kabel2m

Enquiry Product