DW-HF-120kw Induction Heating Equipment

Description

Produsen pemanasan induksi paling dhuwur ing pabrikan lan pemasok kanggo proses brazing induksi, leleh industri logam, induksi forge, PWHT, welding preheat induksi, shrink fittings, induksi hardening surface, etc.

Karakteristik utama:
    1. Sirkuit tugas 100%, kerja terus diidini kanthi output tenaga maksimal.
    2. Bobot entheng, mung 50-160KG.
    3. Status tenaga konstan utawa konstanta bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.
    4. Tampilan daya panas lan frekuensi panas saiki lan osilasi.
    5. Sirkuit kompensasi otomatis modulasi frekuensi lan frekuensi, fungsi powertarting digital sing tepat banget bisa nambah stabilitas Heating lan Brazing.
Spesifikasi:
modelDW-HF-120KW
Masuki daya kekuwatan3X380V 50-60HZ
Maksimal daya maksimal120KVA
Frekuensi osilasi30K-80KHZ
Input daya max130KVA
Ndhuwur banyu udhara0.3Mpa≥6L / MIN
Oscillating current30-160A
Daur ulang tugas100% 30 ° C
bobot135KG
CubageKomputer host650X350X560mm
Ekstensi700X350X460mm
Panjang kabel2m

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-Brochure.pdf"]

Enquiry Product