Pemanas induksi indhustri sing padhet

Description

35kw paling padat frekuensi medium paling padat negara Indikator pemanas produsen-MF-35kw generator pemanas negara padat, IGBT sistem frekuensi induksi frekuensi.

Fitur utama:

  • Daya gedhe, frekuensi kurang lan apik.
  • Frekuensi dhuwur, konsumsi daya kurang, instalasi gampang lan operasi prasaja.
  • Bisa terus-terusan digunakake kanggo jam 24 kanggo desain full load komprehensif.
  • Ngadopsi sirkuit inverter IGBT sajrone paralel, sing nduwe kemampuan adaptasi dhuwur.
  • Wis fungsi minangka over-voltage, over-current, over-heat, phase loss lan indikasi tandha gelombang kurang minangka kontrol otomatis lan proteksi.
  • Dibandhingake karo model panas sanadyan, bisa ngasilake manfaat ekonomi, nambahake kualitas karya sing digawe panas, nyimpen energi lan materi, ngurangi intensitas tenaga kerja lan ningkatake lingkungan produksi.

Aplikasi utama:

  • Mesin Sedheng Magnetik Sedheng biasane digunakake ing acara-acara panas seng nembus, umpamane, pemanasan rod kanggo forging rod end heating
  • Melting meh kabeh jinis logam
  • Pemanas saka stators utawa rotors kanggo fitting
  • Panyimpenan endhog kanggo ekstrusi
  • Pemanasan cetakan ing jero shafts lan gears jero tempering utawa preheating weld joint lan sateruse

model

DW-MF-35kw

Masuki daya kekuwatan

3 phase, 380V, 50 / 60HZ

Maksimal daya maksimal

35kw

Max input current

51A

Frekuensi osilasi

1-20KHz

Nglangi kepinginan banyu

> 0.2MPa, 6L / Min

Daur ulang tugas

100%, 40 ° C

dimensi

Generator

560 * 270 * 470mm

Transformer

550 * 300 * 420mm

bobot net

42kg / 50kg

Panjang kabel

2m

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-catalogue.pdf" judhul = "katalog pemanasan induksi"]

Pemanasan induksi frekuensi medium
Pemanasan induksi frekuensi medium

Enquiry Product