Induksi Pemanas ing pungkasan konverter katalitik

Description

Induksi Pemanas ing pungkasan konverter katalitik Kanggo Test Welding Kanthi High Frequency Heating Machine

Tujuan Panas bagean pungkasan sistem pembuangan konverter katalitik truk. Majelis kasebut kudu dianakake ing suhu target sajrone 200 jam, nalika majelis kasebut kedher kanggo nyoba kekuatan las.
Bahan Baja
Suhu 842 - 932 ºF (450-500 ºC)
Frekuensi 75 kHz
Peralatan DW-HF-15kW, sistem pemanas induksi, dilengkapi kepala kerja jarak jauh sing ngemot rong kapasitor 5 μF kanthi total 10 μF lan koil pemanas induksi sing dirancang lan dikembangake
khusus kanggo aplikasi iki.
Proses / Narasi Koil solenoid berbentuk kerucut papat-digunakake digunakake kanggo panas mburi sistem pembuangan nalika tes kekuatan las. Kurang luwih 5 menit kanggo nggayuh suhu target
antarane 842 - 932 ºF (450-500 ºC). Suhu iki ditahan nganti 200 jam nalika sistem kasebut digegerake kanggo simulasi kahanan nyopir. Las kasebut banjur dipriksa kanggo retak.
Asil / Mupangate Presisi pasokan listrik ngemu suhu sing dikarepake sajrone toleransi sing ketat.

Enquiry Product