Tangan induksi handheld 6KW

Description

Pemindai induksi Tangan 6KW-III

 

model

DW-UHF-6KW-III (Produk Baru)

input voltase

Tahap tunggal, 220V, 50-60HZ

output Power

6.6KW

Frekuensi osilasi

500KHz-1100KHz

Input Saiki

5-30A

bobot

25KG

Size

main

520x240x500mm

Heater

140x90x90mm

 

aplikasi

* Cepet quenching
* Hardening kanggo jerone cilik
* Brazing kanggo workpiece cilik
* Pemanasan karya cilik

* Blade brazing berlian kanggo segmen, brazing baja karbon baja, pisau pisau brazing dll.

* Kacamata alloy bingkai brazing, quenching bantalan cilik, annealing dll.

* Perhiasan brazing, watchcase annealing lan jam njaba quenching.

* Produk elektronik brazing / welding / panas: produk sing apik lan larang kaya filamen bohlam dll

* Precision mechanical brazing / heating.

* Stainless steel strip annealing etc.

Karakteristik utama:

1. Kanthi frekuensi dhuwur nganti 500KHz-1100KHz. Kekandelan quenching bisa dikontrol luwih murah tinimbang 1mm, lan bagean sing cilik banget bisa digawe panas.
2. Teknologi IGBT lan inverting saka generasi katelu wis digunakake, kapercayan sing luwih dhuwur lan biaya pangopènan sing luwih murah.
3. 100% siklus tugas, terus-terusan digunakake ing Max daya output.
4. Bobot entheng, mung 25KG. Cilik lan portebel.

5. Status tenaga konstan utawa konstan bisa dipilih kanthi cocog kanggo entuk efisiensi pemanasan sing luwih dhuwur.

modelInput daya kepinginanFrekuensi osilasiDaya sing paling dhuwur MaxDaur ulang tugasNglangi kepinginan banyu
DW-UHF-4.5KWAC 1X220V50or60KHz1100-2000KHz4.5KW80%0.2Mpa <30 ℃ 5L / Min
DW-UHF-6KW-IAC 1X220V50or60KHz9000-2000KHz6KW80%0.2Mpa <30 ℃ 5L / Min
DW-UHF-6KW-IIIAC 3X3800V50or60KHz150-500KHz6KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-10KWAC 3X3800V50or60KHz100-300KHz10KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-20KWAC 3X3800V50or60KHz50-250KHz20KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-30KWAC 3X3800V50or60KHz50-200KHz30KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-40KWAC 3X3800V50or60KHz50-200KHz40KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-60KWAC 3X3800V50or60KHz50-150KHz60KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min
DW-UHF-100KWAC 3X3800V50or60KHz50-150KHz100KW100%0.2Mpa <30 ℃ 6L / Min

 

=

Enquiry Product