Pemanas Induksi Elektromagnetik 10KW kanggo mesin cetakan injeksi plastik

Description

Pemanas Magnetik & Pemanas Induksi Elektromagnetik 10KW kanggo mesin cetakan injeksi plastik panas

Prinsip Pemanasan Induksi Elektromagnetik:

Umume logam digawe panas karo medan magnet frekuensi dhuwur lan nggunakake prinsip iki kanggo ngliwati arus frekuensi dhuwur liwat koil, saengga koil ngasilake medan magnet frekuensi dhuwur, mula rod logam ing koil kasebut diinduksi kanggo ngasilake panas. Energi listrik bisa diowahi dadi energi termal logam kanthi proses ing ndhuwur. Sajrone kabeh proses, batang logam ora duwe kontak fisik karo kumparan, lan konversi energi dirampungake kanthi arus medan magnetik lan induksi logam.

 Keuntungan pemanasan induksi elektromagnetik:

1. Ngirit energi lan nyuda emisi (30-85%)

2. efisiensi termal luwih dhuwur

3. Suhu operasi suda

4. panas kanthi cepet

5 'umur layanan dawa

6. Pangopènan iku gampang lan gampang

 

Apa Kauntungan Apa Heater Induksi Dibandhingake karo Pemanas Tradisional?

Comparison Advantage
Pemanas Induksi ElektromagnetikPemanas Tradhisional
Prinsip PemanasanInduksi elektromagnetikPemanasan Kawat Resistensi
Bagean digawe panasTong pangisi daya digawe panas langsung kanggo entuk efisiensi sing luwih dhuwur, nanging koil induksi dhewe ora digawe panas supaya bisa njamin maneh nggunakake umurpemanas dhewe, banjur panas ditransfer menyang tong pangisi daya
Suhu & Keamanan lumahingMaks. 60 Derajat Celcius, aman kanggo tutul nganggo tangan.Padha karo suhu panas sampeyan, Mbebayani yen disentuh
Rating PemanasanEfisiensi Tinggi: ngirit 50% -70% anget -menata wektuEfisiensi Rendah: Ora ngirit wektu
EnergyNgirit 30-80% Konsumsi DayaOra Ngirit
suhu Controldhuwur tlitiPrecision Kurang
Nggunakake urip4-5year2-3year
Lingkungan PakaryanSuhu normal kanggo buruh, gampang lan kepenakPanas, utamane kanggo Area lintang sing endhek
biayaHemat biaya, kanthi 30-80% tarif ngirit energi, butuh 6-10 wulan kanggo mbalekake biayane. Tingkat sing luwih dhuwur, saya suwe.kurang

Aplikasi induksi elektromagnetik:

1. Industri karet plastik: mesin niup film plastik, mesin gambar kawat, mesin cetak injeksi, granulator, extruder karet, mesin vulkanisasi, extruder produksi kabel, lsp;

2. industri farmasi lan kimia: tas infus farmasi, lini produksi peralatan plastik, pipa pemanas cair kanggo industri kimia;

3. Energi, industri panganan: pemanasan pipa minyak mentah, mesin panganan, freighter super lan peralatan liyane sing mbutuhake pemanasan listrik;

4. Industri pemanas listrik industri: mesin kanggo mateni mesin, kapak reaksi, generator uap (ketel);

5. Industri pemanasan semut: paduan seng casting tungku seng, paduan aluminium lan peralatan liyane;

6. Industri bahan bangunan: lini produksi pipa gas, lini produksi pipa plastik, jaring datar plastik plastik PE, unit jaring geonet, mesin cetak jotosan otomatis, lini produksi papan honeycomb PE, lini produksi ekstrusi pipa bergelombang tembok tunggal, bantalan udara komposit unit film, PVC Hard Tube, lini produksi lembar transparan ekstrusi PP, tabung busa polistiren sing diekstrusi, unit film berliku PE;

7. gerakan kompor induksi komersial daya dhuwur;

8. Pangatusan garing ing peralatan cetak;

9. pemanasan industri liyane sing padha;

paramèter Technical

item

paramèter Technical

daya dirating10KW, 3fase, 380V (Bisa disesuaikan)
Ditambahake saiki input10KW (14-15A)

Nomer output saiki

10KW (50-60A)
Frekuensi voltase sing dirating

AC 380V / 50Hz

Rentang adaptasi voltaseoutput tenaga konstan ing 300 ~ 400V
Adaptasi karo suhu sekitar-20ºC ~ 50ºC
Adaptasi asor lingkungan≤95%
Jangkauan pangaturan daya20% ~ 100% imbuhan tanpa langkah (Yaiku: pangaturan antarane 0.5 ~ 10KW)
Efisiensi konversi panas≥95%
Kekuwatan sing efektif

≥98% (Bisa disesuaikan miturut kabutuhan pangguna)

frekuensi apa

5 ~ 40KHz

Struktur sirkuit utamaResonansi seri setengah jembatan
Sistem ControlSistem kontrol pelacakan phase-locking otomatis kanthi kecepatan DSP
Mode aplikasiBukak platform aplikasi
monitorTampilan digital sing bisa diprogram
wektu wiwitan<1S
Wektu proteksi arus arus instan2US
Perlindhungan kakehan dayaPerlindhungan cepet 130%
Mode wiwitan alusMode pemanasan / mandheg kanthi terisolasi listrik kanthi terisolasi listrik
Dhukungan daya imbuhan PIDIdentifikasi voltase input 0-5V
Dhukungan 0 ~ 150 ºC deteksi suhu bebanAkurasi nganti ± 1 ºC
Parameter koil adaptif10KW 10 garis persegi, dawane 30 ~ 35m, induktansi 150 ~ 180uH
Koil kanggo mbukak jarak (kekandelan jampel termal)20-25mm kanggo bunder, 15-20mm kanggo pesawat, 10-15mm kanggo elips lan ing jarak 10 mm kanggo elips super

 

Enquiry Product